Jens Kristian Thysted fik fjerdeplads med fra Italien | Golf.dk
Danmarks drenge sejrede i Nations Trophy, og det var lige før, det også blev til en individuel podieplacering.

Foto: Golf Club Biella Le Betulle

Jens Kristian Thysted fik fjerdeplads med fra Italien

06/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Efter den danske sejr i Nations Trophy gjaldt det torsdag kampen for individuel hæder ved Italian International U16 Championship. 

Alle tre danskere gik ind til det, der skulle have været en 36 huller lang finaledag på Golf Club Biella Le Betuille i top-10. Adam Søndergaard Pedersen var på andenpladsen, Jens Kristian Thysted på femtepladsen og Philip Sillesen Nillson på niendepladsen.

Trods det glimrende udgangspunkt blev det ikke til flere danske podieplaceringer i det norditalienske, men det var tæt på. 

Thysted spillede sig frem på fjerdepladsen i -2, med en glimrende tredje runde i 70 slag. Derfra var der kun to slag til toppen af stillingen, men talentet fra Holbæk, som om få dage fylder 16 år, fik aldrig mulighed for at fortsætte angrebet på førstepladsen, da voldsom regn fik arrangørerne til at aflyse finalerunden og lade resultatet efter 54 huller være gældende.

Pedersen brugte 78 slag og faldt ned til 12. pladsen i +3, og den placering kom han til at dele med Nilsson, som spillede banen i 74 slag.

På Golf Club Villa Condulmir blev det det internationale U18 mesterskab for piger afviklet, og også her blev der hentet flotte danske resultater. Bedst gik det de to deltagere fra sommerens guldvindende EM-hold, Natacha Høst Husted og Olivia Grønborg.

Husted spillede både tredje og fjerde runde i 70 slag på par 71 banen og rykkede fra nummer 17 til 10. pladsen i slutstillingen med en total i +4. Grønborgs 67'er efterfulgt af en 75'er førte til en delt 14. plads i +8.

Chrristina Thouber blev nummer 22 i +12 efter runder i 74 og 71 slag torsdag. Sarah Skovgaard Bils lå bedst placeret af de danske finalister halvvejs gennem de 72 huller, men efter en fin 73'er faldt hun ned til 24. pladsen i +13 med en finalerunde i 81 slag.

Resultatet i drengenes turnering
Resultatet i pigernes turnering

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer