Jeff Winther dagens mand i Mauritius | Golf.dk
Jeff Winther lavede syv birdies i løbet af otte huller på vej mod dagens klart bedste runde.

Foto: Getty Images

Jeff Winther dagens mand i Mauritius

03/12 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

27 ud af 66 finalister formåede ikke at gå fjerde runde af AfrAsia Bank Mauritius Open under par. Heritage Golf Club var ikke nogen helt simpel udfordring, men det kunne Jeff Winther ikke tage sig af.

Efter en skuffende lørdag i +1 tog den 29-årige dansker revanche. Fra femte hul satte han en håndfuld birdies i træk på scorekortet, og efter et pusterum på hul 10 tilføjede han to mere. Samlet kom Winther rundt i 64 slag, to bedre end nogen anden i feltet.

Den suveræne finalerunde gav et spring fra nummer 43 til en delt 14. plads. For den får han 17.250 euro, hvilket er en femtedel af hans samlede indtjening på Race to Dubai i sæsonen 2017.

Det kan nå at blive en endnu bedre jul hjemme i Nivå, for inden året er omme skal Winther forsøge at veksle den gode form til en ny essentiel check i Joburg Open, hvor han fik en fornuftig 23. plads i 2016.

Julen bliver uden tvivl festlig hjemme hos Dylan Frittelli. Sydafrikaneren vandt Lyoness Open tidligere på året, og han slap med skrækken, da Arjun Atwals putt for eagle og sejren på hul 18 tog hulkanten og blev oppe. Det betød ompil, og med en birdie sikrede Frittelli sig årets og karrierens anden sejr på europatouren.

Feltets anden danske deltager fik ikke meget ud af weekenden i troperne. Anders Hansen åbnede turneringen med runder i 67 og 69, men et potentielt topresultat blev forvandlet til en 59. plads efter runder i 75 og 74.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer