JB Holmes red stormen af og vandt Genesis Open | Golf.dk
Putteren blev JB Holmes' vigtigste våben i sejren ved Genesis Open.

Foto: Yong Teck Lim/Getty Images

JB Holmes red stormen af og vandt Genesis Open

18/02 - 2019 | Kasper Ørkild

Genesis Open vil ikke blive husket for dage med høj sol på trods af, at turneringen spilles i Los Angeles, Californien. Over to dage blev spillet indstillet på grund af regn.

Søndag var vinden så en markant faktor, da JB Holmes steg til tops og slog Justin Thomas på målstregen.

Inden sidstedagen lå Justin Thomas i spidsen med ét slag ned til Adam Scott. Men begge fejlede på finalrunden ved at gå henholdsvis 75 og 76.

Dermed kunne JB Holmes skyde sig til tops med en runde i 70 slag - kun ét slag under par.

- Jeg kæmpede virkelig med at putte i den vind. Det er noget, som jeg har været nødt til at blive bedre til, og desværre viser det bare en svaghed i mit spil, siger Justin Thomas til PGA Tours hjemmeside.

Thomas fireputtede blandt andet for en double bogey på et af de 33 huller, som han måtte igennem søndag grundet de regnfyldte forrige dage ved Genesis Open.

Vinderen JB Holmes er især kendt for sine lange udslag. Derfor var det usædvanligt, at hans putter var altafgørende for at få amerikanerens femte sejr på PGA Tour i hus.

- Jeg har brugt en del tid med min træner den her uge og er kommet ud på greenen for at finde den rigtige position i forhold til bolden og se, hvordan jeg skal sætte det hele op. Så jeg har fået puttet gennem nogle porte for at være sikker på, at bolden starter på linjen, fortæller JB Holmes til PGA Tour.

- Jeg har puttet i en del timer om morgenen gennem ugen. Vi fik ændret min rutine med en snor og et spejl, så jeg var sikker på, at det hele spillede, siger han.

Tiger Woods, der agerer vært for turneringen, sluttede på en delt 15. plads.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer