JB Hansen skal ud med ”Long John” | Golf.dk
Joachim B. Hansen og John Daly skal ud klokken 11.14 i turneringens tredje runde.

Foto: Getty Images

JB Hansen skal ud med ”Long John”

25/08 - 2017 | Jakob Schmidt

Den velspillende Joachim B. Hansen skal ud med den farverige dobbelte major-vinder John Daly. De er begge i fem under par og skal ud klokken 11.14.

Mens Joachim slapper af og gennemgår sin runde, spiller Daly op til fest med Johnny Madsen. Lige umiddelbart har de to ikke så meget til fælles, men det gør ikke to-bolden mindre interessant at følge i morgendagens runde.

Derudover er førerbolden med de velspillende Paul Dunne og Steve Webster, næsten en garanti for god golf. Ligesom den bogeyfrie inder S.S.P Chawrasia og anden rundes ”low scorer” Marc Warren, er det.

Warren gik en 64’er fredag. De to skal ud klokken 12.31, ni minutter før førerbolden.

Spændende bliver det også, når turneringens bedst placerede dansker, Lasse Jensen, skal ud med den tidligere Made in Denmark-vinder David Horsey, som deler andenpladsen med en samlet score i minus syv.

Lasse Jensen skal forsøge, at spille sig i søndagens førerbold, og det er realistisk, hvis han fortsætter sit solide spil.

En anden bold, der fortjener at blive fremhævet, er Thorbjørn Olesen og Mark Wallace. Her kan man se frem til 300 meter lange drives og rekordlave scores, hvis de rammer dagen.

Mark Wallace gik banen i 64 slag i første runde, og havde han fredag undgået en otter på hul fire i, havde han også været med helt fremme.

Thorbjørns problem er hverken dobbelt- eller triplebogeys, men generelt bare lidt for mange bogeys.

-Det her er en turnering, hvor jeg rigtig godt kunne tænke mig at spille med om sejren, har Thorbjørn Olesen tidligere udtalt.

Det kan nås endnu, og danske Olesen kan blive den aktuelt eneste på hele europatouren med sejre i fire sæsoner i rap, og med det in mente kommer vi forhåbentlig til at se drømmegolf fra hans side hele weekenden.

Vi udsender nyhedsbrev hver dag under Made in Denmark. Tilmeld dig her.

Link til stillingen, hvor du kan se alle tee times i morgen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer