Jagten på det store comeback | Golf.dk
Alvaro Quiros har det godt på Sicillien, og har leveret et par rigtig godt indledende runder

Foto: Getty Images

Jagten på det store comeback

19/05 - 2017 | Martin Rahbech

Hvad blev der dog af spanske Alvaro Quiros. Han var fremme på 21. pladsen i verden og havde vundet seks gange på europatouren senest to gange i 2011 blandt andet sæsonfinalen.


Men han var ikke mæt. Tværtimod. Han begyndte at arbejde med svingændringer for at rykke ham længere fremad, men det gav ikke resultat. Derfor er status nu, at han ikke har en fast plads på europatouren.

Men han kom med i denne uges The Rocce Forte Open via sin 134. plads på Race to Dubai i sidste sæson, men turen til Sicilien kan blive den nye start, han søger efter.
Han åbnede torsdag turneringen med en 63’er og fulgte fredag op med en 64’er. 

Han lavede lutter pars på de første otte huller, men fulgte op med en eagle på 9. hul og fem birdies på bagni. Samlet er han i -15 efter de første 36 huller med to slag til andenpladsen.

-Mit spil i dag var lidt værre end i går, men min putting på bagni i dag var utrolig, så jeg er meget glad for det. Nogle gange har jeg været meget grådig og forsøgt at tvinge mig selv til en bedre score, når spillet ikke var godt, og jeg er stolt af mig selv i dag. Otte pars i træk vil typisk være en situation, hvor jeg ville blive skør, fordi jeg ikke scorede lavt. I dag var et stort skridt mentalt for mig ved at forsøge at være tålmodig, sagde Alvaro Quiros efter runden til europeantour.com

Han satser i denne sæson på Challenge Tour som vejen tilbage med mindre det ender med en sejr på Sicilien.

- Jeg kommer ikke til at fikse min situation på én dag eller en turnering, så forhåbentlig kan jeg fortsætte med at arbejde og komme med flere gode runder og når året er gået kan jeg forhåbentlig komme tilbage på touren, sagde Alvaro Quiros.

Hans bedste sæson på europatouren var i 2011, hvor han sluttede Order of Merit på 6. pladsen.
Det var også en stærk sæson for Thomas Bjørn, der sluttede på 9. pladsen.
De kan måske mødes i weekenden og snakke lidt om de gode gamle dage.

Thomas Bjørn klarede nemlig cuttet i fin stil, da han fulgte sin åbningsrunde i 65 op med en 69’er, og han deler 22. pladsen i -8.

Den plads deler han med Jeff Winther, der havde en stærk fredag med seks birdies og én bogey, og det rykkede ham fra 50. pladsen til 22. pladsen.
Lasse Jensen sluttede stærkt med tre birdies på sine fire sidste huller, men en runde i -2 rykkede ham ikke længere end 105. pladsen.

Gå til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer