Iturrios gør det igen | Golf.dk
Nuria Iturrios vandt for anden gang på LET i løbet af fem dage.

Foto: LET

Iturrios gør det igen

03/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der gik tre år fra Nuria Iturrios vandt sin første sejr på LET til hun stod som vinder for anden gang. Hun skulle kun vente fem dage på nummer tre, hvilket nærmest kun kan være en verdensrekord.

Omega Dubai Moonlight Classic startede onsdag, cirka 50 timer efter Iturrios blev hyldet som vinder af Lalla Meryem Cup i Marokko, og da turneringens 54 huller var spillet til ende, stod den 23-årige spanier med et nyt trofæ.

Iturrios var omringet af tyskere på vej ind til fredagens finale på Emirates Club – Faldo Course. Hun delte førstepladsen med Esther Henseleit i -9, mens Olivia Cowan og Karolin Lampert fulgte på de næste pladser i henholdsvis -8 og -6.

Det blev ligeså tæt, som der var lagt op til. Leona Maguire kom bagfra og spillede sig frem til -9, inden et par bogeys på bagni sendte hende ned til femtepladsen.

Lampert lavede eagle på 16. hul og kom banen rundt i 70 slag for at slutte otte under par samlet.

Det var et slag efter landsmændene. Henseleit spillede en rædselsfuld forni i 41 slag, men hun kæmpede sig tilbage i kampen om sejren med fire birdies og en eagle mod kun én bogey på de sidste ni huller.  

Med en runde i par sluttede hun side om side med Cowan i -9.

Det var et slag for mange til at fange Iturrios. Spanieren var tidligt to under for runden, nåede at være over par, og i sidste ende blev det til en 71'er, -1, som sendte hende helt til tops i -10.

- Det er utroligt at vinde igen, og jeg er så overvældet. Tillykke til Esther, Olivia og alle spillere i feltet. Det var så fedt. Jeg elskede at spille den første dag/aften-turnering, og jeg håber på at komme tilbage næste år, sagde vinderen til LET.

For Emily Pedersen var der ikke meget at glæde sig over efter to runder i 74 slag, men den 23-årige dansker kan flyve fra Dubai med en runde under par. Pedersen lavede en eagle fredag, men det blev også til en doublebogey, før hun kunne skrive under på 71 slag.

Samlet sluttede hun på en delt 29. plads ud af de 56 deltagere. Hendes samlede score var +3.

Link til resultatet  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer