Intet at skyde med i finalen | Golf.dk
Joachim B. Hansen.

Foto: Henrik Schou

Intet at skyde med i finalen

05/02 - 2019 | Claes Meldal

Power Rankings: Danskerne fik ikke gjort det store væsen af sig i den forgangne uge – og de, der stak næsen frem, løb tør for birdies i den afgørende fase

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Joachim B. Hansen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 24 i Saudi International (European Tour)
En 24. plads er isoleret set en glimrende placering for Joachim B. Hansen, men hvis han skal have held til at etablere sig på touren, skal han score de fede præmiechecks, når de byder sig til. Hansen lå på en flot sjetteplads før finalerunden, men en skuffende finalerunde med blot en enkelt birdie betød, at turneringen endte med en kedelig bismag. Formpilen ser dog ud til at pege den rigtige vej.

2. Amalie Leth-Nissen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 10 i Portuguese International Ladies Amateur (amatør)
Amalie Leth-Nissen leverede stribevis af flotte resultater i 2018, og hun skulle ikke bruge lang tid i 2019 på at bevise, at hun har tænkt sig at fortsætte i samme spor. Det 14-årige stortalent lagde ud med en superrunde i 68 slag, og trods en mere moderat 74’er i anden runde havde hun kurs mod et topresultat. Desværre gik hun en kedelig 79’er i tredje runde, før hun fik vendt skuden en smule med en godkendt runde i 72 slag (-1) i finalerunden.

3. Anders Emil Ejlersen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 5 i Gecko Tour, Westin La Quinta (Gecko Tour)
Efter første runde i denne turnering på Gecko Tour ligger amatøren Anders Emil Ejlersen overraskende langt fremme på en femteplads i selskab med en lang række professionelle. 19-årige Ejlersen var rundt i 69 slag i åbningsrunden, og hvis han tror på sin chance, har han absolut noget at have det i. Han vandt nemlig en Gecko Tour-turnering for et par år siden, bare 17 år gammel.

4. Benjamin Henry Poke
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Ligger nr. 8 i Gecko Tour, Westin La Quinta (Gecko Tour)
Benjamin Henry Poke har allerede stået øverst på sejrsskamlen på Gecko Touren i år, og i denne uge fik han også en godkendt start. Han ligger på en 8. plads efter at have været rundt i 72 slag i første runde. Det ser ud til, at Poke er godt i gang med at fintune sit spil til den kommende sæson på Challenge Touren.

5. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 29 i Dubai Desert Classic (European Tour)
I betragtning af, hvor Lucas Bjerregaard lå halvvejs gennem tredje runde – efter at have sat to bogeys på kortet og spillet sig ud af top 50 – kan han være rigtig godt tilfreds med et slutfacit i top 30. Bjerregaard lavede hele syv birdies på bagni lørdag, men fik ikke for alvor fortsat angrebet om søndagen, hvor det blev til en runde i 71 slag.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer