Instruktion: Derfor slår du i jorden | Golf.dk

Instruktion: Derfor slår du i jorden

16/08 - 2019 | Claes Meldal

Får du nogle gange kontakt med jorden før bolden? Her er 3 overjordiske tips til, hvordan du kan løse problemet.

Alle golfspillere har prøvet at slå i jorden, før de får kontakt med bolden - og ingen af dem tænker tilbage på disse stunder med nogen form for nostalgisk glæde.

Men hvad gør du, hvis du gerne vil pille dette uønskede slag ud af dit repertoire? Det kan du finde ud af i artiklen nedenfor:

Derfor slår du i jorden

User Comments:

  • At slå i jorden

    28/08 - 2019 | Henrik Henriksø

    Hvis vi ikke havde folk til at slå i jorden.. Så ville jordens rotation gå i stå.. Så den glæde skal vi unde os selv.. Men jeg synes der er formange hvisser og måskeer i disse oplæg af forskellige træner... Jeg er af den overbevisning at der er meget der kan undlades i snakken og hellere vise os fejlene lidt tættere på.. For i bunkers skal man ramme sandet først.. Der er forskel på os alle hvordan vores stands bliver og hvor meget vi giver efter.. Derfor må man oftest give den hele armen og til andre tider kan det faktisk være nødvendigt at ramme jorden først for at få et slag bedre til at virke.. Det er små ting der skal til.. Og udfra mit synspunkt. bliver det svære med alderen at ændre disse forbehold uden der er en træner der følger dig med i en runde og lærer fra sig enkeltvis udfra hvilken situation man er havnet i.. Det kan være et forkert valg af wedge eller andet jern/driver som bestemt set kan bruges ikke kun at slå ud med fra, men kan også komme til sit rette element i en bunker hvor boldflugten skal være længere.. Som det også kan være rigtig meget slemt at kunne slå kort, når og hvis man er vant til andet.. Noget helt tredje er der skaber forvirring er antal af jern og køller man har med i baggen.. Jeg har opdaget at et 2 jern kommer jeg for det meste bedre afsted med end brug af fairwaykøllen et 7 jern når den ska ud af rough og mere besværlige steder og pisjernet er ligeså god i bunkers som sandjernet.. Hybriden er bedst til at ramme fluer på væggen med så den kommer aldrig med ud mere.. Oftest ledes man til at tro at Driveren er den eneste man kan slå langt med.. ja hvis det er knaldet fra driver og bold man kan lide at høre.. en rullende bold kan faktisk komme længere end en der falder ned.. Istedet for at chippe bolden ind bruger jeg Putteren den kan både chippe hvis man kan ramme den rigtig henover en bunker og ind på green eller bare putte den 50 meter udefra og ind til green selvom jeg godt kan putte 120 m ind til greenen.. Jamen altså jeg kommer ned i antal af clubs at slæbe rundt på.. Og ja jeg rammer jorden af og til Men det gør de bedste pro'er også

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer