Ingen bedre end Victor Østerby | Golf.dk

Ingen bedre end Victor Østerby

17/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Syv af 22 danske deltagere klarede cuttet i +2 på Fjällbacka Golfklubb, og for en af dem bliver lørdagens finale særligt spændende.

Fredag startede Victor Østerby ud på 16.  pladsen, men med en tangering af dagens bedste runde rykkede han helt frem til en delt tredjeplads.

Østerby var i par efter 12 huller, men med med fire birdies på de sidste seks kom han rundt i 67 slag. Samlet rykkede danskeren til -6 for TanumStrand Fjällbacka Open, og det er kun to slag fra førstepladsen.

Den indtager svenske Oliver Gillberg, et slag foran landsmanden Christopher Feldborg Nielsen. Østerby deler tredjepladsen med Robin Petersson.

Niklas Nørgaard Møller var bedste dansker efter første runde, og selvom det kun blev til en runde i par fredag, har han mulighed for at få en sejr på Nordic League. I -4 har han del i sjettepladsen.

Det blev også til en runde i par for Keen Bernberg. Han deler 13. pladsen med Oliver Hundebøll, som gik banen i 70 slag trods en doublebogey på andet hul.

Jeppe Kristian er på 23. pladsen i par, mens Jesper Gunder Larsen og Nikolai Høgh går ind til finalerunden på 32. pladsen i +1.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer