Indre metalkonstruktion giver bomstærk hybrid | Golf.dk
Epic Flash Hybrid

Foto: Callaway

Epic Flash Hybrid

Foto: Callaway

Epic Flash Hybrid

Foto: Callaway

Epic Flash Hybrid

Foto: Callaway

Indre metalkonstruktion giver bomstærk hybrid

21/07 - 2019 | Pressemeddelelse

Callaway har udvidet sin utrolige serie af Epic Flash produkter med lanceringen af Epic Flash hybrider, som er skabt med nogle af firmaets mest avancerede teknologier og leverer total performance for øget længde og tilgivenhed. 

Epic Flash hybrider er fulde af fart takket være Callaways innovative Jailbreak teknologi med to barrer inde i køllehovedet, som forbinder kronen med sålen og styrker slagfalden, hvilket øger energioverførslen i træffet og give maksimal længde på hvert eneste slag.

Nye metalindsprøjtede tungstenvægte er designet ind i de pæreformede køllehoveder med henblik på at optimere boldflugten. Et vægtlod er præcist positioneret inde i hybriden, og et andet er placeret i sålen og giver perfekt svingvægt. 

Processen benytter et fint sintermetal, som er betragteligt tungere end stål, til at skabe præcise komponenter, der er strategisk placeret for at forbedre hver eneste kølles præstationer. 

For første gang i en hybridkølle benytter Callaway sit innovative og varemærkede materiale Triaxial Carbon (T2C) i kronen, det samme som er at finde i Epic Flash driverne.

Den tættere vævning tillader mere vægt at blive flyttet fra kronen og placeret dybere i køllehovedet for at gøre det nemmere at få bolden i luften, øger tilgivenheden og giver mere længde og større præision ved slag uden for køllens sweetspot.

- Et bredt spektrum af spillere vil opleve betragteligt bedre resultater med disse nye hybrider, som klemmer sig ind mellem vores Big Bertha og Apex-serier, og som sandsynligvis vil appellere til spillere med handicap mellem seks og 15. De komplementerer også vores Epic Flash drivere og fairwaykøller på perfekt vis, udtaler Callaways vicepræsident for udvikling, Dr. Alan Hocknell.

En ny og lettere OptiFit 3 Hosel giver total justerbarhed og tilladerspillerne at optimere deres boldflugt til den foretrukne kurve.

Køllerne er tilgængelige fra 3H til 6H, og Epic Flash hybriderne kommer med et Mitsubishi Tensei AV Silver skaft.

Prisen er 2.499 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer