Individuel sejr på college til Oskar Ambrosius | Golf.dk
Montgomery, Texas, blev stedet for Oskar Ambrosius' første triumf på college.

Foto: UTEP

Individuel sejr på college til Oskar Ambrosius

04/04 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

I sit andet år på University of Texas El Paso har Oskar Ambrosius vundet sin første individuelle sejr. Den kom i Bearkat Invitational på Walden on Lake Conroe Golf Club.

Ambrosius gik runder i 70, 71 og 68 for at slutte syv under par samlet. Samme score opnåede Angelo Leyvani fra Stephen F. Austin State, og så måtte der omspil til for at finde en vinder.

I august sidste år var Ambrosius i omspil om DM i slagspil, og der endte han med at trække det korteste strå. Denne gang sluttede det med triumf på første ekstrahul, da danskeren lavede birdie. 

Samlet sluttede UTEP fra det vestlige Texas på andenpladsen.

Selvom det er den første sejr i college-karrieren, er det ikke uvant for Ambrosius at putte ud på sidste hul og blive hyldet som vinder. I 2017 vandt amatøren Jyske Bank PGA Championship på ECCO Touren.

Head Coach for UTEP, Scott Lieberwirth, var naturligvis svært tilfreds med den storspillende dansker.

- Han spillede fejlfrit hele ugen, men i dag holede han bare et par putts mere og udnyttede par fem hullerne bedre. Han spillede bare fremragende golf i dag. Det her er en bane, hvor man bliver nødt til at holde bolden i spil, og vigtigst af alt kræver den gode jernslag. 

- Det er en svær bane at score på, men han spillede bare glimrende og slog en masse gode jernslag denne uge. Hans korte spil er blevet forbedret i løbet af det seneste år, sagde Lieberwirth til utepathletics.com

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer