Imponerende Bofill sikrer Danmark flot start | Golf.dk
Danmark slog Spanien i finalen for et år siden. Efter første runde er de danske drenge ni slag efter sidste års sølvvindere.

Foto: EGA

Imponerende Bofill sikrer Danmark flot start

10/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

15 af de 96 spillere ved hold EM for drenge var under par på første runde, og to af dem er fra Danmark. Der spilles på Golf Resort Kaskáda, og der var Rasmus Bofill i hopla tirsdag. Trods en doublebogey kom han rundt i 67 slag, og scoren i -5 giver en delt førsteplads individuelt.

Også Sebastian Friedrichsen kan kigge tilbage på en aldeles tilfredsstillende dags arbejde. Kun fem spillere gjorde det bedre end hans runde i -2.

De to flotte runder til trods er den danske holdscore +3 efter 18 huller. Jamie Tofte Hansen brugte 73 slag, Frederik Kjettrup 75, mens August Thor Høst skulle bruge 78 slag. Frederik Sejrs 81'er bliver visket ud. 

Danmark har ni slag op til Spanien på førstepladsen og seks slag ned til niendepladsen inden fredagens 18 huller, som skal afgøre, hvilke otte hold, som får lov til at spille hulspil om medaljerne fra torsdag.

For et år siden vandt de danske drenge guld, men Frederik Sejr er den eneste genganger. Det nye kuld har fået en god start i forsøget på at forsvare titlen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer