Ikke meget smil fra Tiger | Golf.dk
Tiger Woods er tre runder inde i sit comeback, og han er nede på 10. pladsen inden finalerunden

Foto: Getty Images

Ikke meget smil fra Tiger

02/12 - 2017 | Martin Rahbech

Kasketten blev elegant løftet, og Tiger Woods bukkede let til tilskuerne, da han holede for birdie på 14. hul fra godt to meter på tredje runde af Hero World Challenge.

Der var et lille tegn på ironi, for det var ikke en god dag for Tiger Woods. 

Han var i +5 efter sine første 10 huller, og den første birdie kom så på 14. hul. Endnu en birdie fulgte på 17. hul før han sluttede med par på 18. til en runde i 75 slag, hvilket ikke matchede de tidligere runder i 69 og 68 slag.

Det positive for Tiger Woods var, at han kom stærkt tilbage på sine sidste otte huller, som han spillede i -2. Han er efter sin runde i +3 på en delt 10. plads i -4.

- Alt hvad jeg gjorde godt endte på et dårligt sted, og alt hvad jeg gjort dårligt gjorde jeg virkelig dårligt. Sådan en dag var det. Jeg skal blive ved med at fighte. Det har gjort i hele min karriere og er så gået efter det bedste tal, som jeg kunne nå. Sådan var det i dag, sagde

Tiger Woods efter sin runde, hvor han også blev spurgt til situationen på 14. hul med den løftede kasket og bukket. 
- Det var jo latterligt. Det tog mig 14 huller at lave en birdie. Forinden havde jeg haft fire par-5 huller og spillet med to bogeys. Det var bare en af de dage, men jeg kæmpede mig igennem det, sagde Tiger Woods.

Selv om han særligt på forni udstrålede manglede skarphed og energi understregede han da, at han har det godt.

- Det føles godt. Det føles godt at være herude og kæmpe igen. Jeg har savnet det og kampen med banen og de andre fyre. Det er så sjovt, og jeg har savnet det, sagde Tiger Woods og smilede naturligt over dagen, der altså bød på et hård kamp, men også en fin afslutning.

For hele feltet var det en udfordrende dag, for der var meget mere vind over Bahamas.

Dagens bedste score kom fra Daniel Berger med en runde i -2, der rykkede ham frem til 16. pladsen i det 18 mands store felt.

I spidsen klarede Charley Hoffman også sin runde i -2, og han er på førstepladsen i -14 fem slag foran Justin Rose og Jordan Spieth.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer