I morgen starter Julekalenderen – 24 golfregler. | Golf.dk

I morgen starter Julekalenderen – 24 golfregler.

30/11 - 2018 | Jul. E. Nissen

På denne tid af året er vi mange, der almindeligvis er meget forventningsfulde og glæder os. I år er der tilkommet en ekstra og ny grund til dette. Fra 1/1 2019 træder de nye, reviderede Golfregler i kraft.

R&A og USGA har været så venlige at reducere antallet af regler fra 34 til 24, som således passer perfekt til en klassisk julekalender.

Uanset om du tidligere har tilhørt gruppen, der kunne reglerne i søvne, eller om du har tilhørt den modsatte gruppe, som ikke engang i vågen tilstand kan gøre rede for dem, får du nu en unik mulighed.

I ventetiden op til jul vil Golf.dk hver dag præsentere en ny regel. Der er også links til den fulde regeltekst og andet relevant. Svar på det tilhørende spørgsmål, og du er med i lodtrækningen om præmier hver dag. Den 24. december er der en ekstra stor julegave til vinderen.

Modsat så meget andet vi indtager i december, så feder de nye Golfregler ikke!

Så du kan roligt fordøje én hver dag.

God appetit!

 

Dagspræmier og en samlet præmie

Golf Experten og Golf Plaisir har valgt at være præmiesponsorer på denne julekalender. Det betyder, at vi kan byde på lodtrækning om daglige præmier fra Golf Experten blandt alle rigtige svar, og derudover har vi en samlet præmie fra Golf Plaisir - en golfrejse for 4 personer - som vi trækker lod om blandt alle julekalenderens besvarelser. Jo flere besvarelser, jo flere lodder i skålen!

Se alle præmier her

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer