Hvordan kan det se så let ud? | Golf.dk
Emily Pedersen vandt sin tredje sejr på stribe i sæsonfinalen på Ladies European Tour.

Foto: Getty images

Hvordan kan det se så let ud?

02/12 - 2020 | Claes Meldal

Power Rankings: Emily Pedersen vandt endnu en sejr i sæsonfinalen på Ladies European Tour – og fik det ekstremt svære til at se legende let ud.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Emily Pedersen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 1 i Andalucia Open de España (Ladies European Tour)
Det har været Emily og alle de andre på Ladies European Tour i år. Og det var kun passende – set i lyset af hendes tre tidligere sejre på touren i år, herunder de sidste to turneringer – at hun også vandt sæsonfinalen i overlegen stil. Det er altid nemt at være bagklog, men selv i løbet af hendes langvarige formdyk har det hele tiden stået lysende klart, at hun var alt for god en golfspiller til at klare sig middelmådigt på den europæiske golfscene. Nu har hun fået sit endelige gennembrud, og hun får det svære til at se let ud. Det bliver spændende at se, om hun kan holde momentum over vinteren og ind i næste sæson.

2. Joachim B. Hansen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 20 i Alfred Dunhill Championship (European Tour)
Det virker næsten utroligt, at én eneste god runde, en okay runde, en dårlig runde og en elendig runde kan give en 20. plads på European Tour. Men når den gode runde er rigtig god, giver det mere mening. Joachim B. Hansen gik en fredags-64’er med otte birdies og en eagle, hvilket var nok til at sende ham helt i front – hvilket han efterhånden må være vant til. Desværre blev weekenden en nedtur for Hillerød-spilleren, der smed 13 slag til banen lørdag og søndag og endte på en – trods alt – pæn 20. plads.

3. Niklas Nørgaard Møller
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 5 i Challenge Tour Grand Final (Challenge Tour)
Der var kun 10 European Tour-kort på højkant i Challenge Tourens sæsonfinale, og fra en 43. plads viste det sig, at kun en sejr var nok, for at Niklas Nørgaard Møller kunne rykke ind i top 10. Det lykkedes ikke, men Kokkedal-spilleren spillede ­nydelig og stabil golf og lavede kun fire bogeys på de 72 huller. Det var nok til en femteplads i det stærke felt – og det kan kun styrke ham i troen på, at han har niveauet til at tage skridtet videre op på et tidspunkt.

4. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 27 i Pelican Women's Championship (LPGA Tour)
Nanna Koerstz Madsen frygtede til det sidste, at hun var nødt til at trække sig fra Volunteers of America Classic på LPGA Touren efter at have afleveret en positiv coronatest, men det viste sig heldigvis at være en falsk positiv, og hun er nu klar til start. Hun er også ganske fint kørende og sikrede sig et godt resultat i Pelican Women’s Championship i forrige uge, hvor hun blev nr. 27.

5. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: 5
Seneste resultat: Nr. 34 i Pelican Women's Championship (LPGA Tour)
Med kun 19 spillere under par for turneringen i Pelican Women's Championship i forrige uge var det ikke nogen nem bane, der ventede spillerne. Og Nicole Broch Larsen fik heller ikke nogen drømmestart, da hun måtte bruge 73 slag - tre over par - i første runde. Heldigvis kom hun godt efter det i de to efterfølgende runder, som hun gik i 70 slag med en del birdies og en enkelt eagle. I finalerunden kneb det dog med at finde samme mængde birdies frem, men hendes 72'er rakte til en slutplacering som nr. 34 - hvilket trods alt må betragtes som et fint resultat i selskab med verdenseliten.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:3,205,047
 • Unique Visitor:179,240
 • Registered Users:167,163
 • Unregistered Users:31,322
 • Blocked Users:12,459
 • Published Nodes:16,345
 • Unpublished Nodes:317
 • Server IP:10.230.58.21
 • Your IP:3.238.88.35
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:10,078
  • This week:105,431
  • This month:412,270
  • This year:3,205,710

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk