Huldahl slutter på sjettepladsen | Golf.dk
Jeppe Huldahl fik en glimrende start på ugens turnering på challengetouren. Otte birdies lavede han torsdag.

Foto: Getty Images

Huldahl slutter på sjettepladsen

08/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Der var kun tre slag mellem Jeppe Huldahl på niendepladsen og fronten med 18 huller igen ved Prague Golf Challenge, så der var lagt op til en tæt afgørelse på Prague City Golf. Sådan kom det også til at gå, og den 36-årige dansker kom til at spille en hovedrolle.

Med fem birdies på de første 10 huller spillede Huldahl sig til tops i stillingen. Da han nåede hul 12, som han havde spillet fire under par i løbet af de første tre dage, var han stadig delt nummer et, men favorithullet bed fra sig søndag og endte med at koste en bogey.

Den mavepuster så ud til at koste monemtum, og to huller senere fulgte en bogey mere. Dermed endte det med en runde i 69 slag og en delt femteplads i -14.

Huldahl sluttede fire slag fra englænderen Ben Stow, som gik de sidste 18 huller i 65 slag for at vinde med et slag.

Mens stow får 29.600 euro for sejren, så må Huldahl nøjes med en check på 6.938 euro. Det vil alligevel give et pænt avancement på Road to Ras Al Khaimah, hvor han gik ind til ugen som nummer 30.

Den første sæson efter Huldahls comeback til professionel golf går over al forventning, og det vil ikke overraske, hvis han kan rykke op på europatouren allerede ved udgangen af denne sæson.

Martin Ovesen spillede sig frem til 30. pladsen i -9 med en afsluttende 67'er.

Link til resultatet

User Comments:

  • Top 5

    08/07 - 2018 | Troels Gulliksen

    Det er altså en delt femteplads, han ender på. Lille men væsentlig detalje ;0)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer