Huldahl lægger køllerne på hylden | Golf.dk

Huldahl lægger køllerne på hylden

15/04 - 2016 | Claus Rødgaard Thomsen

Jeppe Huldahl har sagt farvel til livet som topspiller.

- Jeg regner med, at det er definitivt. Jeg fik bare nok i løbet af sidste år, og så må man jo tage medicinen, siger Jeppe Huldahl til Golf.dk.

De senere år har han spillet på Challenge Tour. I 2015 blev han nummer 108 på Challenge Touren og var dermed langt fra den forjættede Europatour.

At resultaterne var sløje, hang sammen med mangel på motivation. Det vurderer Jeppe Huldahl selv.

- 80 til 85 procent af tiden var det bare surt. Det var ikke sjovt at træne mere, og det var svært at rejse afsted fra familien, siger Jeppe Huldahl, der har børn på fire og seks år.

Jeppe Huldahl vandt Wales Open på Celtic Manor i 2009. Det betyder, at han de næste fire år kan hoppe ind på den sidste afdeling af kval-skolen til Europatouren. Det er en stor fordel i forhold til de fleste andre håbefulde talenter, og det er også en dør på klem tilbage til livet på landevejen.

- Det er jo en lotteriseddel, som jeg har. Men jeg vil kun prøve det, hvis der er en idé i det. Som det er nu, har jeg slet ikke lyst til rejselivet igen, lyder det fra den 34-årige jyde.

En tilbagevenden til at være fuld tid på Challenge Touren udelukker han helt. Han vandt i 2015 kun 11.730 Euro i præmiepenge.

Jeppe Huldahl er nu tilknyttet Korsør Golf Klub, som han skal spille for i Santander Divisionen. Han skal også kommentere golf fra den amerikanske PGA Tour for Cmore.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer