Huldahl henter sæsonens bedste | Golf.dk
Jeppe Huldahl sluttede ugens turnering på challengetouren med to runder i 60'erne.

Huldahl henter sæsonens bedste

29/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Jeppe Huldahl og Martin Leth Simonsen delte 26. pladsen inden finalerunden ved Hopps Open de Provence, men søndag klatrede Huldahl op gennem stillingen, mens Simonsen faldt tilbage.

37-årige Huldahl, som vandt på europatouren for 10 år siden, haft en sæson uden de store resultater på niveauet lige under. Da han spillede sig med til weekenden på Golf International de Pont Royal, var det kun hans sjette klarede cut i 2019.

Den sjældne mulighed udnyttede Huldahl ganske godt, for med to weekendrunder i 69 slag spillede han sig fra 37. pladsen frem til delt nummer 18 i -8. Det er en forbedring på 10 placeringer i forhold til Huldahls tidligere bedste i sæsonen.

Simonsen brugte også samme antal slag lørdag og søndag, men 73'ere var et noget mindre tilfredsstillende resultat, og et der sendte ham ned på siden af Lasse Jensen på 45. pladsen. Jensen var rundt i 70 slag, hans tredje runde under par denne uge, og den bragte hans total til -4.

Derfra var der 12 slag op til vinderen. Hollænderen Lars van Meijel gik en bogeyfri finale i 67 slag og sikrede sig karrierens første titel på challengetouren i sin anden sæson. Den 25-årige vinder var nummer 37 på Road to Mallorca inden ugens start, og med de 32.000 euro – og hvad det svarer til i point – rykker Meijel nu op blandt de 15, som er på vej mod et europatour-kort.

Han vandt med et slag ned til Sebastian Heisele, som selv kom et stort skridt nærmere Europas bedste liga.

Link til resultatet  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer