Huldahl gav stærkt flashback på Q-School | Golf.dk
Jeppe Huldahl har blikket rettet mod europatouren.

Foto: Getty Images

Huldahl gav stærkt flashback på Q-School

11/11 - 2017 | Martin Rahbech

Jeppe Huldahl var en lovende amatørspiller, da han tog chancen på Q-School i 2003 og spillede sig hele vejen til et fuldt kort på europatouren i 2004.

Det blev ikke en hurtig succes for den unge fyr fra Holstebro på europatouren, og han forsvarede ikke sin plads. Men han drog værdifuld erfaring og nåede 138 turneringer og en sejr.

I 2015 stoppede han karrieren og han har senest været tilknyttet CMore Golf, hvor han fungerer som ekspert og kommentator. 
Men han prøver Q-School igen i år. 

- Det er jo ikke sådan, at jeg giver mig selv 90 procents chance for at klare det. Men på den anden side, så ved jeg, at hvis jeg spiller godt, så kan jeg sagtens klare det, lød hans vurdering til Golf.dk, da hans deltagelse ved Final Stage blev offentliggjort.

Q-School spilles på to baner på Lumine Golf Club lørdag åbnede han på Hills Course og er på tredjepladsen i -5 side om side med Jeff Winther.

I aktion på Hills Course var også Frederik Dreier i par på 58. pladsen og Morten Ørum Madsen i +5 på 139. pladsen.

Anders Hansen og Joachim B. Hansen spillede på Lakes Course, det gjorde Anders Hansen i par til 58. pladsen og Joachim B. Hansen i +1 til 80. pladsen.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer