Huldahl bedste dansker efter vild runde | Golf.dk
Jeppe Huldahl sluttede flot af og forhindrede en dårlig score under sin første runde i Skotland.

Foto: Getty Images

Huldahl bedste dansker efter vild runde

21/06 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Jeppe Huldahls placering som nummer 30 på Challenge Tourens rangliste vidner om et comeback, som er godkendt, uden at han er helt tæt på europatour-pladserne endnu.

Men jyden har givet flere prøver på det format, der tidligere har skaffet ham sejr på både europa- og challengetouren.

Eksempelvis blev han nummer tre på challengetourens schweiziske stop. Og ved Shot Clock Masters i Østrig (som er tællende på europatouren) endte han som nummer 19, selvom han på et tidspunkt var helt oppe i toppen af leaderboard.

I denne uge viser han tilsyneladende hele farvepaletten. Under første runde af SSE Scottish Hydro Challenge presented by MacDonald Hotels and Resorts sænkede han sig selv helt ned i dyndet, inden han hev sig selv op ved hårrødderne og nu er bedste dansker på en 20. plads.

Efter en 8’er på hul 17 (Huldahl startede sin runde på 10. hul) var han nede i den kedelige ende af feltet. Og der blev han de næste syv huller.

Men få ting er så ringe i golf, at tre birdies i træk ikke kan rette op på det. Og tre birdies er lige præcis, hvad Jeppe Huldahl fangede på sine sidste tre huller.

Han ligger blot fem slag fra skotske David Law, der formentlig er yderst ivrig for at vinde i hjemlandet.

Det kommer formentlig bag på de færreste, at Joachim B. Hansen også er godt med. Han og Niklas Nørgaard Møller er et slag efter Huldahl og ligger delt nummer 31.

Joachim B. Hansen er nummer to på Road to Ras al Khaimah og det klare danske lyspunkt på Challenge Tour i år.

Mads Søgaard og Martin Ovesen var rundt i 73 slag og kan med en stabil runde fredag spille sig ind i weekenden. Desværre skal Morten Ørum Madsen og Victor Østerby bruge små mirakler for at komme videre.

SSE Scottish Hydro Challenge er det sidste stop på touren, før den i næste uge kommer til Himmerland, hvor der er Made in Denmark Challenge.

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer