Hot Simpson rykker fri i Texas | Golf.dk
Webb Simpson nærmer sig sin første sejr siden forankringsforbuddet tvang ham til at ændre metode på greens.

Foto: Getty Images

Hot Simpson rykker fri i Texas

28/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Det har været varmt ugen igennem i Dean & Deluca Invitational, og med temperaturer over 40 grader lørdag havde spillerne flere udfordringer end Colonial Country Club normalt præsenterer.

Jordan Spieth indrømmede, at varmen fik ham til at miste koncentrationen, men det gik værre for hans caddie, Michael Greller, som kun holdt 11 huller, før han måtte opgive at gennemføre runden på grund af hedeslag.

Trods problemerne klarede Spieth sig rundt i 68 slag, og det placerer ham på en delt ottendeplads med blandt andre Sergio Garcia i -4. Derfra er der fem slag til førstepladsen. Den sidder Webb Simpson fortsat på efter 54 huller, og han tager et forspring på to slag med til finalerunden.

Simpson, US Open Champion for fem år siden, har ikke vundet på PGA Touren siden 2013, men han er i gunstig position til at tage karrierens femte titel søndag i Texas, og varmen er ikke noget problem for den 31-årige fra North Carolina.

- Jeg er vokset op i syden, så jeg er vant til varmen. Jeg tror, dem der er vokset op nordpå eller ude mod vest, har meget svært ved at tilpasse sig, sagde Simpson.

På andenpladsen ligger Paul Casey og Danny Lee. Ligesom Simpson har Casey ikke ligefrem svømmet i titler på det seneste. Siden sejren i KLM Open 2014 har englænderen opgivet sit medlemskab af europatouren. Den beslutning har bragt ham frem til nummer 14 i verden, men trods succesen i Amerika har han kun en PGA Tour-titel under bæltet, og den er otte år gammel.

For at få fat i nummer to skal Casey blandt andre nedkæmpe Jon Rahm. Den spanske komet havde en blandet runde med fem birdies og fem bogeys, men fra sjettepladsen i -5 har han et godt udgangspunkt for at vinde årets anden sejr og klatre ind i verdens top-10 for første gang i karrieren.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer