Honma sender Justin Roses jern på markedet | Golf.dk
Honma TW-MB Rose Proto

Foto: Honma

Honma TW-MB Rose Proto

Foto: Honma

Honma sender Justin Roses jern på markedet

03/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Det japanske topmærke Honma Golf, som bliver spillet af Justin Rose, introducerer en limited edition af det jernsæt, der er specialdesignet til verdens nummer to.

TW-MB Rose Proto sættet er smedet til de samme specifikationer, som de jern, Rose brugte til at vinde Farmers Insurance Open på Torrey Pines i januar – hans kun anden PGA Tour-turnering med Honma i bag'en.

- Med det samme føltes køllerne virkelig komfortable. De så fantastiske ud, og følelsen var skøn, sagde Rose efter sejren.

Jernene blev smedet på Honma fabrikken i Sakata, Japan, under ledelse af direktøren for Reseach & Development, Hirosi Suwa, som sidste år personligt fittede Rose i hans hjem på Bahamas, og Suwa var virkelig imponeret over verdensstjernens viden omkring design af golfkøller. 

- Disse jern er eksakte kopier af det sæt, vi skabte til at imødekomme Justins krav på touren. Han er enormt detaljeorienteret og kan med det blotte øje gætte sine spintal inden for 200 omdrejninger i minuttet. Det resulterer i, at han forlanger kontrol af spin i hvert enkelt jern i sættet, udtaler Suwa.  

Under udarbejdelsen af TW-MB Rose Proto tilføjede de mesterlige håndværkere i Japan mere plads mellem jernenes tå og hæl for at skabe en mere oprejst feel, samtidig med at tåen er skarpere, for at gøre det til en mere traditionel japansk smedning. De designede også en lige slagflade for at give selvtillid og en smal sål for komfortabel ”follow through”.

De bløde, smedede jern er udstyret med to-lags belægning og en finish i satin. De sælges med Dynamic Golf AMT Tour White S200 skafter og T//World grips. Fra denne måned er jernene tilgængelige hos udvalgte forhandlere. 

Vejledende udsalgspris for et sæt med syv jern (4-10) er 1.550 euro. Mere information kan findes via www.honmagolf.com 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer