Honma Future XX har lag på lag på lag | Golf.dk
Honma Future XX

Foto: Honma

Honma D1 Plus

Foto: Honma

Honma D1

Foto: Honma

Honma Future XX har lag på lag på lag

18/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Den japanske udstyrsproducent, Honma Golf, som leverer køller til Justin Rose, har lanceret en ny bold med seks lag. Future XX er udviklet med henblik på at give mere længde og spin end nogensinde tidligere. 

De første tre lag danner en enormt robust kerne, som passer til forskellige svinghastigheder. Andet lag er blødt og tredje en smule fastere, hvilket afgiver et højt energiniveau for hurtigere boldhastighed, som resulterer i længere slag.

Fjerde og femte lag bliver gradvist fastere og resulterer i et konsekvent niveau af spin,  mens det ydre sjette lag, en blød urethanskal – producerer forbedret feel og masser af spin i det korte spil. Designet med 326 dimples giver Future XX en tårnhøj boldflugt.

Vejledende udsalgspris for topbolden Future XX er 59,95 euro pr. dusin.

Bolden slutter sig til Honmas serie, som allerede tæller TW-X, D1 og D1 Plus.

TW-X er en tre-lags urethanbold skabt til spillere med svinghastighed omkring 90 mph. Bolden leverer ekstraordinær længde og forbedret feel. Pris: 29,95 euro.

D1 Plus er også en bold i tre lag, som passer til alle svinghastigheder, og kan købes i farverne hvid, gul, orange og pink. Pris: 26,50 euro.

D1 har to lag og er udviklet til spillere på udkig efter maksimal carry. Bolden er designet til at flyve gennem luften med så lidt modstand som muligt, hvilket gør den utroligt lang. Bolden produceres i hvid, grøn, gul, orange og pink. Pris: 16,95 euro.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer