Holmslykke mistede pusten på sidste runde | Golf.dk
Linette Holmslykke er i gang med sin første sæson som professionel. Det blev dog ikke til den topplacering i Australien, som hun lå tæt på tidligere på ugen.

Foto: DGU/Arkivfoto

Holmslykke mistede pusten på sidste runde

01/03 - 2020 | Kasper Ørkild

To af tre danskere klarede cuttet ved den australske Ladies European Tour-turnering Women’s NSW Open. Men weekendens rød-hvide spillere fik det svært ‘down under’.

Linette Holmslykke endte på en delt 37. plads efter en finalerunde i 79 slag. Den nyslåede professionelle spiller var ellers godt med fremme i løbet af ugen og lå på grænsen til en topplacering.

Med den bogeyfyldte fjerde runde placerer hun sig i samme lag som landsmanden Emily Pedersen. Hun hentede godt nok ind på feltet med en finalerunde i 70 slag, men med runder i 77 og 75 slag om fredagen og lørdagen fandt Smørum-spilleren aldrig sit topniveau.

Det blev dog en skandinavisk sejr, da det 18-årige stjernefrø Julia Engström triumferede med en samlet score på -14. Det er 19 slag bedre end danskere.

Engström gik to runder i -3 og to runder i -4 gennem ugen i det australske og havde dermed et stabilt, højt niveau på LET-turneringen.

Louise Markvardsen var også med fra ugens start, men danmarksmesteren i slagspil klarede ikke cuttet.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer