To holes-in-one på én runde | Golf.dk
En glad Jim Grant efter sin dobbelte hole-in-one.

Foto: Green Acres Golf Club

To holes-in-one på én runde

26/10 - 2018 | Henrik Søe

Den australske amatørspiller Jim Grant trodsede enhver sund fornuft, da han forleden hele to gange på samme runde kunne fiske bolden op af hullet efter en hole-in-one.

Jim Grant spillede onsdag en runde på Green Acres Course ved Melbourne, og på 11. hul slog han et godt 8-jern, som landede på green.

- Jeg vendte mig om og sagde til gutterne, at jeg troede den blev tæt på, men de stod allerede og hoppede og jublede. Så jeg så den faktisk aldrig gå i, fortæller Jim Grant til det australske medie ABC.

Seks huller senere fik Jim Grant chancen igen, og inden de nåede teestedet spurgte Jim Grant medspillerne om, hvad chancen mon var for at lave en mere.

- En af dem sagde omkring 60 millioner til 1, og så tog jeg ellers mit 5-jern - og i gik den. Vi jublede og råbte, og ingen af os troede rigtig på det. Jeg tog min putter med op til green i tilfælde af, at mine øjne havde svigtet mig, men der lå bolden i hullet og grinede op til mig, sagde Jim Grant, der naturligvis var en glad mand efter runden - også selv om de to holes-in-one ikke var nok til at bringe ham ned i handicap.

Ifølge statistikere er sandsynligheden for at lave to holes-in-one på samme runde 67 millioner til 1.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer