Hole-in-one skaffede 77-årige Hans en ny bil | Golf.dk
Hans Palm Jensen efter overrækkelsen af bilnøglerne fra sponsor Bjarne Pape

Hole-in-one skaffede 77-årige Hans en ny bil

07/10 - 2019 | Jakob Schmidt

Hans Palm Jensen er godt kørende.

Den 77-årige golfspiller fik opfyldt, hvad mange drømmer om, da han scorede en hole-in-one på Dragør Golfklubs hul 9. Det er der mange før ham, der har gjort, men heldigt for Hans Palm Jensen skete det på Herredagens åbne turnering Invitational 2019, og så var han med et drømmeslag en bil rigere.

Hovedpræmien var nemlig en Honda Jazz 1,5 Sport sponseret af Bjarne Pape Biler A/S på Amager til en værdi af 210.000 kr. på gadeplan.

Hans Palm Jensen har spillet golf i 20 år, og det var hans første hole-in-one, og som han siger, nok også den eneste, men hvad gør det.

- Det var helt surrealistisk, for jeg så ikke selv bolden gå i hul. Jeg så bare, at den havde den rigtige retning, og da jeg kom op på green, var den god nok, siger Hans Palm Jensen, der normalt ikke er en person, der lader sig rive med. Det gjorde han heller ikke her.

-Man kan være heldig og få noget ud af det, og man kan være heldig og bare få en flaske whisky ud af det. Jeg var heldig at ramme den rigtige dag, fortsætter Hans.

Hans Palm Jensen kører til daglig i en leaset Peugeot 108. Fremover er han Honda-kører.

- Biler har aldrig rigtigt sagt mig noget. De er bare et transportmiddel. Jeg har dog besluttet at beholde bilen, og Måske bytter jeg den til en anden model. Det finder vi ud af. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk