Hole-in-one sikrer Malene Krølbøll rookiesejr | Golf.dk
Malene Krølbøll Hansen har fået en forrygende start på den professionelle karriere med en sejr i Florida.

Hole-in-one sikrer Malene Krølbøll rookiesejr

07/03 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Tiger Woods har altid understreget vigtigheden af at vinde på alle niveauer, før det næste skridt tages op ad karrierestigen. Hvis det er nøglen til succes, så er Malene Krølbøll godt på vej mod 14 majors.

Spilleren fra Hedeland sluttede sin collegekarriere i 2018, og sent sidste år spillede hun sig til en kategori på Symetra Tour, hvor Nanna Koerstz Madsen vandt tre gange i 2017. 

Som opvarmning dertil lagde den amerikansk bosatte dansker ud med en minitour-turnering arrangeret af National Women's Golf Association. Der blev spillet fra mandag til onsdag på Grenlefe South i Florida, og Krølbøll fik en perfekt start på den professionelle karriere.

Kun 30 spillere var tilmeldt, men god golf er god golf hvorend det spilles, og især under finalerunden leverede Krølbøll golf på højeste niveau. 

Den tidligere landsholdsspiller var fire slag fra førstepladsen efter de første 36 huller, men onsdag var Krølbøll i en klasse helt for sig selv. 

Hun spilllede banen i 65 slag, seks under par, fem slag bedre end nogen anden under finalerunden og to slag bedre end den næstbedste runde i turneringen. Kronen på værket var en hole-in-one på banens 11. hul.

Den hjalp hende til en samlet score i -4, og i sidste ende rakte det til en sejr på et enkelt slag.

Ikke alene tog hun sig af førstepræmien på 2.000 dollars, hun fik også 500 dollars for sin hole-in-one.

Den professionelle karriere kunne ikke have fået en bedre start.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer