Hole-in-one og førsteplads til Broch Larsen | Golf.dk
Nicole Broch Larsen er i spil til at vinde på LPGA

Hole-in-one og førsteplads til Broch Larsen

24/04 - 2016 | Mikkel Ring Christensen

Turen til USA ser ud til at betale sig for Nicole Broch Larsen. Under den lange pause på Ladies European Tour har nummer tre fra LET Order of Merit 2015 søgt spillemuligheder på Symetra Tour for at holde formen ved lige og for at prøve at finde en bagvej til LPGA Tour.

Broch Larsen var på fjerdepladsen efter en første runde af Guardian Retirement Championship i par, og det var med flere pars, at hun startede anden runde på Sara Bay Country Club. Syv i træk faktisk, men stimen blev brudt på hul otte med et drømmeslag. Et 7-jern fra 135 meter borede sig gennem vinden og fandt vej til koppen, og den hole-in-one lagde grunden til turneringens bedste runde i 69 slag.

- Det var rigtig fedt og det var faktisk et rigtig godt slag. Den hoppede en gang eller to, og så gik den i. Jeg var oppe at køre, sagde Broch Larsen til Symetra Touren.

Danskeren er feltets bedste spiller på verdensranglisten, og den rangering levede hun op til lørdag ved at lægge sig alene på førstepladsen. I -3 har spilleren fra Hillerød tre slags forspring ned til canadiske Sara-Maude Juneau. Tredje kvinde i førerbolden bliver svenske Madelene Sagström (+2), som spillede på hold med Caroline Nistrup i Louisiana.

Anden runde havde en mindre heldig udgang for de to øvrige danske deltagere. Stephanie Bertelsen brugte 76 slag og missede cuttet i +10 med et enkelt slag. Therese O'Hara brugte 78 slag for anden dag i træk og sluttede et slag længere tilbage.  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer