Hjemmebanespillere sprudler i Kokkedal | Golf.dk
Niklas Nørgaard Møller er på niendepladsen efter første runde af Willlis Towers Watson Masters på hjemmebanen i Kokkedal.

Foto: ECCO Tour

Hjemmebanespillere sprudler i Kokkedal

18/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Niklas Nørgaard Møller er det helt store danske navn på årets Nordic League. Det til trods for, at han ikke har løftet et eneste trofæ. Et hav af topplaceringer er det blevet til, men denne uge håber pengelistens nummer to at stryge helt til tops på hjemmebanen i Kokkedal.

- Sejren er det eneste, jeg har for øje i den her uge. Jeg vil gerne være med fremme på fredag, for så ved jeg også, at der kommer en masse tilskuere, og at vinde foran mine venner og klubkammerater ville være en fantastisk afslutning på sæsonen, sagde Nørgaard Møller til ECCO Touren inden starten på turneringen.

Første runde blev spillet onsdag, og mens favoritten kom fint fra start, var det et par øvrige af Kokkedals nyslåede vindere af Santander Divisionen, som gjorde størst indtryk.

Andreas Lunding lagde sig på tredjepladsen i -5. Det er to slag efter den førende svensker Jesper Billing. Næstbedste dansker efter de indledende 18 huller er Simon Gundorph med en score i 68 slag, -4.

Nørgaard Møller holder sig også i top-10. En runde i 70 slag giver en delt niendeplads med blandt andre Morten Ørum Madsen, Nicolai Nøhr Madsen og amatøren Frederik Severin Tøttenborg.

Som det ofte er tilfældet på ECCO Touren, er amatørerne flot repræsenteret. Tøttenborg er blot en af 11 inden for cutgrænsen i +2, som ikke spiller med om pengene.

Fra 23. pladsen i par har Sebastian Friedrichsen, Frederik Birkelund og Mathias Ballard et godt udgangspunkt for at gøre sig gældende i løbet af de næste dage.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer