Himmerland Golf & Spa Resort vært for Made in Denmark Challenge 2018 | Golf.dk
Himmerland har givet slip på Made in Denmark, men i 2018 får man en trøstepræmie i form af en challengetour turnering.

Foto: ECCO Tour

Himmerland Golf & Spa Resort vært for Made in Denmark Challenge 2018

16/12 - 2017 | Pressemeddelelse

Made in Denmark rykker i 2018 til Silkeborg, men vanen tro bliver der alligevel topgolf at at opleve fra Himmerland Hill, da challengetouren kigger forbi fra 28. juni til 1. juli. Det glæder man sig over hos Himmerland Golf & Spa Resort.

- Vi glæder os til at byde challengetouren velkommen til Himmerland Golf & Spa Resort. Vi har de seneste fire år vist, at BACKTEE Course her i Himmerland kan levere fantastisk golf og underholdning, og jeg er sikker på, at challengetour feltet kan se frem til en stor oplevelse, fortæller direktør i Himmerland Golf & Spa Resort, Claus Birk Larsen.

Under Made in Denmark har man de seneste år oplevet en fantastisk stemning på lægterne – og især de mange tusinde mennesker på Himmerland Hill (16. hul), har gjort turneringen verdenskendt. Og selvom europatour feltet i 2018 byttes ud med challengetour spillerne, så er der stadig håb om en golffest.

- Under Made in Denmark har der siddet rigtigt mange mennesker på Himmerland Hill, og det kunne da være sjovt, hvis vi kan trække nogle af de mest trofaste Himmerland-tilskuere til, når challengetour feltet kommer forbi, slutter Claus Birk Larsen.

Blandt arrangørerne er der også glæde over udviklingen.

- Vi er rigtigt glade for aftalen – Made in Denmark Challenge er en vigtigt del af hele vores strategi, og så er jeg meget glad for, at Ejner Hessel, som en trofast Made in Denmark sponsor, igen støtter op om projektet, udtaler Made in Denmark Sales Manager, Thomas Nielsen og bliver suppleret af promoter Flemming Astrup.

- Det er dejligt ikke at slippe Himmerland helt. Selvom en challengetour ikke helt kan sammenlignes med europatouren, så kan vi godt love topgolf – flere af de spillere, der kommer til Gatten sidst i juni, vil inden for kort tid være at finde på absolut højeste niveau.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer