Hertil og ikke længere | Golf.dk
Emily Pedersen har leveret to 66'ere i træk på LPGA Touren.

Foto: Getty Images

Hertil og ikke længere

20/03 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Emily Pedersen krydsede klinger med en hær af dygtige sydkoreanere – og et af Danmarks fremtidshåb hentede et flot international resultat.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Emily Pedersen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 14 i World Ladies Championship (Ladies European Tour)

Emily Pedersen var kommet i menneskehænder på Mission Hills-anlægget i Kina, hvor hun skulle forsøge at tage kampen op mod en lang række sydkoreanere fra toppen af verdenseliten. Og som tredjebedste europæer havde hun absolut intet at skamme sig over – problemet var bare, at 11 sydkoreanere sluttede foran hende, hvilket kostede muligheden for en absolut topplacering.

2. Karen Fredgaard
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 3 på Italian International Ladies Amateur Championship (amatør)
Karen Fredgaard er et af Danmarks største amatørtalenter på damesiden, og hun markerede sig stærkt i sidste uges internationale amatørturnering i Italien. Den 17-årige Asserbo-spiller sluttede sammenlagt i +6 for turneringen, hvilket rakte til en podieplads for stortalentet.

3. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 42 i World Ladies Championship (Ladies European Tour)
Nicole Broch Larsen landede på en stille og rolig 42. plads i Kina efter en uge, hvor det langtfra var alt, der lykkedes for Hillerød-spilleren. Hun fyrede en 74’er og en 76’er af i de to første runder, hvilket alligevel var nok til at klare cuttet på den svære bane. Og en respektabel 71’er i finalerunde sikrede et lille hop frem til 42. pladsen.

4. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 21 i Valspar Championship (PGA Tour)
Det er ikke nogen nem opgave som europæer at tage til USA og bide sig fast i toppen af PGA Tourens hierarki. Faktisk er der ikke en eneste dansker, der nogensinde har formået det. Men med Søren Kjeldsen som fast inventar på touren er der håb forude. Kjeldsen noterede sin hidtil bedste slutplacering med en stabil indsats i Valspar Championship, og han ser ud til at have vænnet sig til setuppet på den anden side af dammen.

5. Lasse Jensen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 17 i Hero Indian Open (European Tour)
Lasse Jensen var taget til New Delhi i bestræbelserne på at følge op på sine flotte resultater tidligere på året, og han kunne drage derfra med et nyt godt slutresultat i bagagen. Nu mangler han kun omkring 80.000 euro for at have sikret sig endnu en sæson på European Tour. Imponerende sæsonstart af Jensen.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer