Herrerne vinder foursomes i overlegen stil | Golf.dk
Andreas Hillersborg Sørensen og de øvrige danske herrelandsholdsspillere var allerede til morgenfitness klokken 04.00 torsdag morgen. De startede kvattfinalen mod Irland som lyn og torden.

Foto: Torben Nyehuus

Herrerne vinder foursomes i overlegen stil

11/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Danmarks herrelandshold fik en sublim start på deres kvartfinale ved EM i Sverige. Modstanderne er Irland, som vandt slagspilskvalifikationen, men det var danskerne, som sad tungt på begivenhederne torsdag morgen på Ljunghusen Golfklubb.

John Axelsen, den sidste tilbageværende amatør blandt Danmarks forsvarende verdensmestre, og Andreas Hillersborg Sørensen vandt deres foursome med 5&4, og de samme cifre sejrede Rasmus Neergaard-Petersen og Alexander Frances med. 

Dermed går Danmark ind til eftermiddagens fem singles foran 2-0 og med et eminent udgangspunkt for at nå blandt de sidste fire.

Damernes foursomes bestående af Puk Lyng Thomsen og Marie Lund-Hansen samt Sofie Kibsgaard og Cecilie Finne-Ipsen var begge bagud til langt ud på runden, men efter 15 huller på Is Molas Resort var begge konstellationer igen helt lige mod de tyske modstandere. 

Lyng Thomsen og Lund-Hansen måtte ud på 19 huller, før de vandt deres opgør, mens Kibsgaard og Finne-Ipsen tabte på 18. hul. Derfor er det helt lige inden singles.

For pigelandsholdet, der var så flot spillende i slagspilskvalifikationen er det op ad bakke, hvis de skal holde liv i medaljedrømmen. Alberte Thuesen og Natacha Høst Husted tabte deres foursome på Parador de El Saler med 2&1 til de tjekkiske modstandere. Amalie Leth-Nissen og Anne Normann tabte 3&2.

Derfor er kravet, at de mindst får point med fra fire af de fem singles, hvis der skal blive tale om en semifinaleplads.


Stillingen hos herrerne

Stillingen hos damerne
Stillingen hos pigerne
Stillingen hos drengene  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer