Herrer i hård kamp mod det store collegemesterskab | Golf.dk
Victor Bjørløw kæmper med University of Colorado for en plads i NCAA

Foto: Brian Rasmussen

Herrer i hård kamp mod det store collegemesterskab

16/05 - 2017 | Martin Rahbech

Det allerstørste sportslige mål i sæsonen for de amerikanske colleges er NCAA Championship og for golfsporten kæmpes der for at nå frem til det store mesterskab i denne uge for herrerne og i næste uge for damerne.

Hos herrerne er fire danskere med i kampen med Andreas Sørensen, Nicklas Pihl og Frederik Dreier for Texas El Paso og Victor Bjørløw for Colorado.

Danskertrioen fra Texas spiller i Aldarra Golf Club tæt ved Seattle, og kravet for at gå videre til NCAA er at slutte i top 5 blandt de 14 startende hold, men Texas El Paso er nede på 11. pladsen efter første runde.
Individuelt er Frederik Dreier nummer 52, mens Nicklas Pihl er nummer 62 og Andras Sørensen på 67. pladsen.

På Kampen Golf Course i Indianapolis er der dansk deltagelse ved Victor Bjørløw, der spiller for University of Colorado, hvor han er i gang med sin første sæson.
De kæmper for at nå NCAA for første gang siden 2002, og de kom ind til turneringen med tro på holdet, og der er også respekt vil Victor Bjørløw.

- Vi har meget erfaring. Selv om Victor lige er kommet ind i opstillingen, så har han meget erfaring med at spille golf rundt omkring i verden. Vi har en gruppe fyre, der virkelig godt kan lide hinanden og spiller godt sammen. Alle disse spillere kan spille godt til enhver tid, sagde træner Roy Edwards til cubuffs.com  

Efter første runde er de dog under pres, og de er ligesom Texas El Paso på 11. pladsen. Individuelt er Victor Bjørløw på 53. pladsen.

NCAA Regionals spilles over 54 huller.

Stilling med Texas el Paso

Stilling med University of Colorado
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer