Her er vinderne af Møn Open 2019 | Golf.dk

Her er vinderne af Møn Open 2019

07/04 - 2019 | Jakob Schmidt

Der var mange talenter samlet i det dejlige vejr da Vordingborg Kommune/Møns Bank Møn Open 2019 løb af stablen denne weekend. Hele 20 landsholdspillere var klar til at kæmpe om førstepladsen i den tre runder lange turnering, og der var point til World Amateur Golf Ranking at hente.

I pigerækken havde den 14-årige Amalie Leth-Nissen lagt sig i front fra start, med en runde i 68 slag og den eneste runde der brød par hos pigerne. Det resultat blev fulgt godt op i anden runde af en score i -2, så hun var samlet i -6 inden sidste og afgørende runde. Her formåede hun at fortsætte det stabile spil, og en runde i 74 gav hende sejren med et seks slags forspring.

Den nærmeste efterfølger var en af Amalies kolleger fra pige landsholdet, nemlig Olivia Grønborg. Efter de første to runder var den 15-årige Olivia den eneste der kunne true Amalie Leth-Nissen, og på daværende tidspunkt var hun kun tre slag bagefter. En sidste runde i 77 slag, var dog ikke nok til at true Leth-Nissen, der kan se frem til at rykke et par pladser op på WAGR's rangliste.

I drengerækken var der spænding til det sidste, men med en fantastisk runde i 67 slag, var det Mads Langkilde der løb med sejren med en samlet score i -12. På andenpladsen ender drengelandsholdets Sebastian Friedrichsen, der måtte se sig slået efter en bogey på hul 12 efterfulgt af en dobbelt-bogey på hul 13, som næsten umuliggjorde et comeback mod Mads Langkilde i førerbolden.

Med noget nær optimale forhold, var det også golf af tårnhøjt niveau der blev spillet i Møn Golfklub, som altid leverer når det kommer til turneringer for junioreliten.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer