Heltene fra Paris har taget champagnen med til Sawgrass | Golf.dk
Verdens nummer 13, Tommy Fleetwood, har endnu ikke vundet på PGA Touren. Det kan ændre sig på søndag.

Foto: Getty Images

Heltene fra Paris har taget champagnen med til Sawgrass

16/03 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Europa har ikke de bedste minder fra The Players Championship. Faktisk har kun fire europæere vundet turneringen, siden den blev indstiftet i 1974. Nemlig Sandy Lyle, Martin Kaymer, Henrik Stenson og Sergio Garcia.

De to sidstnævnte var med på det sejrrige Ryder Cup-hold i Paris for et halvt år siden. Og netop medlemmerne af selvsamme europæiske hold uddeler igen bøllebank i denne uge.

På de tre første pladser ligger briterne Rory McIlroy, Tommy Fleetwood og Ian Poulter. De to førstnævnte deler førstepladsen i 12 under par.

McIlroy lavede seks birdies og en eagle i dag, mens Ian Poulter holede to indspil på hul 16 og 18 (der spillede som hans hul nummer 7 og 9) på vej til en runde i 66 slag (6 under par).

Tommy Fleetwood fulgte sin 65’er op med en 67’er, hvor han endda kunne tillade sig et par bogeys.

- Jeg er samlet set meget glad. For os, der er vokset op i Europa, er det her bare en anden form for golf. Det udfordrer os, men jeg har altid godt kunnet lide det herovre, sagde Tommy Fleetwood efter sin runde.

Af Thomas Bjørns tropper fra Paris finder vi også Jon Rahm, Sergio Garcia og Thorbjørn Olesen inden for top-20.

Ironisk nok er den bedste amerikaner ikke en af Jim Furyks spillere fra Paris. Det er Jim Furyk selv.

Den 48-årige Jim Furyk ramte samtlige fairways og lavede ikke en eneste bogey på TPC Sawgrass. Det er han den første, der præsterer, siden Jerry Kelly gjorde det samme i 2001 Jerry Kelly førte The Players det år, men det har alle glemt, fordi Tiger Woods holede et putt på tværs af hele 17. green og overhalede Kelly.

Apropos Woods og den berømte ø-green, så slog han fredag to bolde i vandet omkring samme green. Han fik en firedobbelt bogey på hullet. Legenden producerede imidlertid også fem birdies og holdt sig sikkert inden for cutgrænsen.

Her finder vi også Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard, der begge atter var under par. Thorbjørn Olesen ligger på en delt 20.plads, mens Lucas Bjerregaard er delt nummer 29.

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer