Helligkilde på 20. pladsen inden finalen | Golf.dk
Marcus Helligkildes storform fortsatte, da starten gik til Lumine Lakes Open.

Foto: Brian Rasmussen

Helligkilde på 20. pladsen inden finalen

12/10 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der er ingen dansker med i kampen om titlen ved Stone Irish Challenge på Headfort Golf Club, men ikke desto mindre var der fremgang for alle kongerigets fire repræsentanter under tredje runde.

Bedst placeret inden de afgørende 18 huller er Marcus Helligkilde. En runde to under par rakte til et ryk fra 32. pladsen til nummer 20. I -3 har Helligkilde kun tre slag op til top-10, men der er hele otte slag til toppen af stillingen.

Der finder man svenske Oscar Lengden og Emilio Cuartero Blanco, som fejrede den spanske nationaldag med en runde i 70 slag.

Efter to runder i par 72 producerede Jeppe Huldahl en 70'er på tredjedagen. Den tidligere vinder på europatouren nåede til tre under, inden en bogey på dagens sidste hul. Huldahl går ind til finalerunden på 26. pladsen i +2.

Peter Launer Bæk er blevet bedre og bedre for hver dag. Han åbnede med en kedelig 76'er, spillede sig inden for cuttet med en 70'er, og lørdag kunne han nøjes med 69 slag. 

Samlet spillede han sig frem til 37. pladsen i -1, og der overnatter Oliver Hundebøll også. Fire bogeys, tre birdies og en eagle beløb sig til 71 slag for den nyprofessionelle, som sluttede på tredjepladsen i sidste uge.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer