Helligkilde fortsætter storspilllet | Golf.dk
Marcus Helligkildes storform fortsatte, da starten gik til Lumine Lakes Open.

Foto: Brian Rasmussen

Helligkilde fortsætter storspilllet

28/02 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Et par dages pause efter sejren på den svenske Winter Series har ikke taget skarpheden af Marcus Helligkildes spil. Fredag gik starten til den anden turnering i SunBirdie Winter Series på Lumine Golf Club, og igen var Helligkilde blandt de bedste.

Under Lumine Lakes Open spilles finalerunden på anlæggets Lakes Course, og det var her, Helligkilde var i kamp under første runde. Han lavede en enkelt bogey og fem birdies, og scoren i -4 rækker til en delt femteplads. 

Den flotte score var den bedste blandt de danske deltagere, men der skal sandsynligvis endnu mere til, hvis Smørum-spilleren skal gøre sig forhåbninger om at vinde to turneringer i træk. 

Han er allerede seks slag efter svenske Robin Petersson, som skabte sig et forspring på fire slag til andenpladsen med et udlæg i 61 slag, -10, på Lakes Course.

Bedste mand på den smalle Hills Course var norske Aksel Olsen, som deler femtepladsen med Helligkilde i -4. Jeppe Kristian var også rundt på Hills, og han klarede opgaven tre slag under par; et glimrende udgangspunkt for at spille med om topplaceringerne.

Syv danskere er i top-30 efter førstedagen. Victor Østerby er på en delt 14. plads i -2 (Lakes), mens Jeppe Huldahl, Oliver Wendt, Oliver Hundebøll og Oliver Percy-Smith alle spillede Lakes course et slag under par og deler 22. pladsen.

Samlet deltager 28 danskere i Lumine Lakes Open. Se stillingen her. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer