Hele den danske seniorelite samlet til turnering i Furesø Golfklub | Golf.dk
Furesø Midage og Senior Open spilles den 4-5 juli på banen Hestkøbgaard + Farum

Hele den danske seniorelite samlet til turnering i Furesø Golfklub

02/07 - 2020 | Pressemeddelelse

Furesø Golfklub er kendt for en bane af høj kvalitet og for traditionsrige eliteturneringer som Furesøpokalen og Team Rudersdal Open. Nu kan Furesø Midage og Senior Open også føjes til listen.

Furesø Midage og Senior Open løber af stablen den 4-5. juli og er på kort tid blevet en populær eliteturnering.

- For 4 år siden i 2017 startede Furesø Golfklub et nyt ranglisteprojekt op – Furesø Senior Open. På det tidspunkt var antallet af ranglisteturneringer for seniorer begrænset, og vi ville gerne skabe en ny turnering for det lidt mere voksne segment. Vi startede blidt op med en forventning om ca. 50 deltagere, men på turneringsdagen var der over 70 deltagere, fortæller Bibbi Bryld, der har været med i turneringsledelsen helt fra starten.

Året efter føjede vi en midage række til og forøgede antallet af deltagere til 90. I 2019 blev feltet igen udvidet, og 120 senior- og midage-spillere deltog.

I år er deltagerantallet simpelthen eksploderet. Knap 180 spillere har tilmeldt sig ved fristens udløb og har måttet kæmpe om de lidt over 130 pladser.

Vi har hele den danske seniorelite til start, men det betyder også – grundet det store deltagerantal - at man skal have meget lavt handicap for overhovedet at kunne være med, fortæller Bibbi Bryld.

Furesø Midage og Senior Open kan følges på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2358157/teetimes

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra golf.dk