Heldagsforestilling sender Cappelen frem i den sjove ende | Golf.dk

Heldagsforestilling sender Cappelen frem i den sjove ende

20/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Torsdag nåede Sebastian Cappelen kun fire huller, før spillet ved Sanderson Farms Championship blev indstillet grundet uvejr. Den danske PGA Tour-rookie nåede ikke på banen igen, og det betød, at der var en lang og udmattende fredag i vente.

Den opgave løste den 29-årige fynbo på fornem vis, for de 32 huller, han skulle gennemføre, blev tilbagelagt seks under par.

Fra morgenstunden genoptog Cappelen runden i par, men han kom sløvt ud af startblokken med en bogey. Tre huller senere var han dog under par, og han kunne gå til en tidlig frokost to under par på Country Club of Jackson i Mississippi.

Det rakte til en 43. plads, da alle havde spillet 18 huller, men det bedste var endnu i vente. Anden runde startede med en par, og i løbet af de næste fire huller holede Cappelen putts på to meter, fem meter og tre meter for at bringe sig tre under par og -5 samlet.

Selvom der kom en bogey på bag-ni, blev det til en runde i 68 slag, fire under par, og dermed nåede han til -6 samlet. 

Klokken 23.15 dansk tid svarer det til en delt 26. plads. Værdien af scoren vil sandsynligvis blive forringet frem mod solnedgang, men det ligger fast, at Cappelen vil klare cuttet for anden gang ud af to mulige som medlem af verdens stærkeste tour.

I skrivende stund er hans total i -5 syv slag fra Byeong Hun An på førstepladsen.

Mens Cappelen går en spændende weekend i møde, tager hans 17-årige spillemakker, Akshay Bhatia, fra Sanderson Farms Championship uden samme succes. Den nyprofessionelle amerikaner matchede danskerens 70'er under første runde, men 74 slag senere på dagen gav en total i par, som ikke kommer til at række til weekendarbejde.

Link til stillingen

User Comments:

  • Han kom snigende inde af

    21/09 - 2019 | Mads Drøschler

    Han kom snigende inde af bagdøren, og kan formentligt slå samtlige danske rekorder. Lad os se hvad der sker, spændende er det.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer