Hel hær af danskere indvier ny turnering | Golf.dk
Morten Ørum Madsen kan gøre brug af sine erfaringer i Paul Lawrie Match Play, hvis han klarer slutter blandt de 32 bedste efter 36 hullers slagspil.

Foto: Getty Images

Hel hær af danskere indvier ny turnering

17/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Siden 2005 har Danmark hvert år vundet mindst en turnering på europatouren. En bemærkelsesværdig bedrift af en lille nation. På challengetouren ser det noget anderledes ud. Ikke siden Andreas Hartø i oktober 2012 har en dansker løftet et trofæ på den europæiske udviklingstour, men der er chancer for at tørken kan slutte denne uge.

Hele 10 danskere er med ved Andalucía Costa del Sol Match Play 9 på La Cala Resort. Som titlen antyder er der tale om en hulspilsturnering – den første i 18 år på challengetouren – men først skal der spilles 36 hullers kvalifikation. 

Kun 32 går videre til hulspillet, hvor hver match afgøres over ni huller. Der spilles om 200.000 euro med 32.000 til vinderen. 

Trods beliggenheden nær Malaga bærer banen navnet Asia Course. Den måler blot 5793 meter (par 71), men det betyder ikke nødvendigvis lave scores, for der er ikke meget plads til at slippe driveren løs. I stedet kommer man til at se mange jern fra tee.

De 10 danske spillere er Morten Ørum Madsen, Mark Haastrup, Victor Østerby, Martin Ovesen, Mads Søgaard, Oliver Suhr, Benjamin Poke, Niklas Nørgaard Møller, Martin Leth Simonsen og Rasmus Hjelm.

Link til stillingen. 

User Comments:

  • Hej Egil

    17/05 - 2017 | Andreas Hartø

    Turneringen spilles fra torsdag til søndag i denne uge. Andreas / DGU

  • Hvornår -

    17/05 - 2017 | Egil Olesen

    - spilles turneringen?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer