Hedeland Golfklub fejrer 40-års jubilæum med en Hedelandsuge | Golf.dk
Hedeland Golfklubs 1. hul. Selvom banen bærer præg af den manglende nedbør, er de nye bunkers og retningen på fairway tydeligt markeret.

Foto: Jytte Jensen

Hedeland Golfklub fejrer 40-års jubilæum med en Hedelandsuge

25/06 - 2020 | Pressemeddelelse

Selvom coronaen sætter begrænsninger i at samles, så har Hedeland Golfklub alligevel valgt at introducere en Hedelandsuge med åbne turneringer fra den 6. til den 11. juli.

Et 40-års jubilæum skal naturligvis fejres, og derfor har Hedeland Golfklub valgt at introducere en Hedelandsuge med åbne turneringer fra den 6. til den 11. juli.

Hedeland Golfklubs bane har netop gennemgået en større omlægning, så en række bunkers er fjernet og andre er lagt mere strategisk. Samtidig er bunkers placeret, så de er mere synlige og gennemgående er mest i spil for de langtslående.

- Vi håber, der er rigtig mange, der har lyst til at prøve kræfter med banen, som midt i juni har været brugt til afvikling af DM i hulspil, hvor flere spillere roste banen efterfølgende, siger Ulrik Hansen, der sammen med Klaus Hemp er tovholder på turneringsugen. Han fortsætter:

- Der er noget for alle typer af spillere, hvad enten man ønsker at spille individuelt, som par eller samle et 4-mandshold og dyste mod andre. Og alle turneringer er tilrettelagt med løbende starter, så vi kan overholde alle corona-restriktioner.

En af turneringerne i ugens løb er Kasino stableford parmatch, som er en lidt usædvanlig matchform. Her bliver parets stableford-point ganget med hinanden, så hvis to spillere fx laver 2 og 3 point på hullet, for parret 6 point tilsammen, mens 1 og 2 point pr. spiller giver 2 point til parret. Der bliver således ekstra belønning for at spille godt, mens 1 point eller en streg trækker ned i den samlede score.

Det er samtidig en matchform, der kan være en udfordring for ægte-, nabo- eller venskabet, afhængig af hvem du vælger at tilmelde dig sammen med.

Ugen afsluttes om lørdagen med en eliteturnering over 36 huller. Der er således både noget for den helt seriøse golfer og for dem, der gerne vil have en hyggelig runde, hvor der naturligvis stadig bliver kæmpet om at vinde.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer