Har du mere power end Lucas? | Golf.dk
Lucas Bjerregaard var onsdag på besøg i Golfklinik Danmarks stand i Made in Denmark Village. Her testes han med et "speedstick" - en af de tre øvelser i power-testen

Har du mere power end Lucas?

23/05 - 2019 | Henrik Søe

Undrer du dig også over, hvordan spillere som Lucas Bjerregaard kan bombe bolden 300 meter ud på fairway og stadig ligne nogen, der holder lidt igen? Hvis du besøger Golfklinik Danmarks stand i Made in Denmark Village i de kommende dage, kan du få en idé om, hvor al den power kommer fra. 

Alle interesserede Made in Denmark-gæster kan komme ind og få testet, hvor meget kraft, de kan lave i golfsving-bevægelsen og finde ud af, om deres fysik matcher svinget. Når Made in Denmark-gæsterne har været igennem testen, får de mulighed for at sammenligne med de powertal, som Lucas Bjerregaard leverede, da han onsdag var forbi standen for at blive testet i de tre øvelser.  

Bag Golfklinik Danmark står Martin Lauridsen og Jakob Nees, der gennem 17 år har været fysioterapeuter og fysiske trænere for de danske landshold. På standen kan du også få en gratis vurdering af dine skader og en snak om, hvordan du bedst muligt kommer over skaden eller optimerer fysikken i forhold til golfsvinget.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer