Han har det stadig | Golf.dk

Han har det stadig

23/10 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Anders Hansen kan utrolig meget med en golfbold. På Valderrama viste han endnu en gang de unge løver, hvordan man flytter den lille hvide rundt på banen.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Anders Hansen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 6 i Andalucia Valderrama Masters (European Tour)
Anders Hansens måske sidste European Tour-turnering viste med al tydelighed, at han har et internationalt niveau, som få andre spillere kan matche – især i hans alder. Hansen flyttede bolden flot rundt på Valderrama og holdt fast hele vejen til mål. Blot syv bogeys på den ekstremt svære bane var en af hovedårsagerne til, at han formåede at besætte sjettepladsen. Nu kan Hansen gå i tænkeboks og finde ud af, om han skal give den professionelle golf et sidste skud på tourskolen og se, om han kan sikre sig et kort til næste års tour. Hvis han stopper nu, må man i den grad medgive, at legen er god.

2. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 17 i Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship (LPGA Tour)
Nicole Broch Larsen sikrede sig den femte top 20-placering på LPGA Touren i år, og dermed kan man roligt sige, at hun er landet på LPGA Touren med et brag. I Taiwan fik hun reddet top 20-placeringen hjem på allersidste hul, da hun lavede birdie på par 5-hullet. Solid indsats af danskeren.

3. Søren Kjeldsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 18 i Andalucia Valderrama Masters (European Tour)
Når man gør comeback efter syv uger med en rygskade, kan man ikke tillade sig at have de helt store forventninger. Det havde Kjeldsen som sådan heller ikke, men det forhindrede ham ikke i at levere et flot resultat på Valderrama. En smal bane med masser af træer er ikke noget problem for den præcise nordjyde, som fik spillet fire fine runder og sluttede på en fornem 18. plads.

4. Lasse Jensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 36 i Andalucia Valderrama Masters (European Tour)
For Lasse Jensen udviklede turneringen sig helt fantastisk på Valderrama. Han fik klemt sig med i finalerunderne trods en høj fredagsrunde i 74 slag, men der var generelt for mange bogeys på kortet til at kæmpe med om de sjove placeringer. Hvad vigtigere var, fik han leveret en stærk slutspurt med to birdies på de tre sidste huller, hvilket lige akkurat var nok til at sikre ham samme kategori på European Tour til næste år. Stort tillykke, Lasse.

5. Joachim B. Hansen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 26 i The Foshan Open (Challenge Tour)
Joachim B. Hansen skulle ud og have fat i stor pose penge i Kina for at holde liv i håbet om en plads i Challenge Tourens sæsonfinale. Og topniveauet var som sædvanlig på plads. Hansen har aldrig haft problemer med at lave birdies. Desværre indeholdt de fire scorekort også 11 bogeys og en enkelt dobbeltbogey, som betød, at resultatet ikke blev helt som ønsket for nordsjællænderen.

Boblere
Jeff Winther (nr. 26 i The Foshan Open (Challenge Tour))

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer