Hørsholm Golf inviterede paragolfere indenfor | Golf.dk
Trods en kølig temperatur var alle deltagere ved stort mod, da de skulle prøve at putte.

Foto: JHV

Hørsholm Golf inviterede paragolfere indenfor

12/05 - 2019 | Pressemeddelelse

Det var første gang at et koncept, der kunne minde om "Golfens Dag" bare for paragolfere, løb af stablen. Arrangørene var  DGU, Sports for Brains og Hørsholm Golf og målgruppen var børn og unge med cerebral parese (spasticitet).

Med en så smal målgruppe var det dermed også tilfredsstillende, at syv børn og unge samt deres forældre deltog i arrangementet. Fælles for dem alle var en stor ivrighed og gå-på-mod.

DGU´s paragolfkonsulent Jesper Hviid var også til stede under arrangementet og havde følgende kommentare til arrangementet:

- Nu vil nogen nok hævde at syv unge potentielle golfspillere ikke lyder så imponerende, men paragolf er jo en lille "niche" i golf Danmark - og den vokser stille og roligt. Arrangementet her i Hørsholm er vores første forsøg på at henvende os til en lille specifik målgruppe, og det er på den baggrund, at vi vurderer det som en succes. Vi vil helt klart overveje at afprøve konceptet andre steder i landet, og vi hører gerne fra klubber som kunne være interesseret i at være værter.

Selve instruktionen stod klubbens pro Peter Jeppesen for sammen med to unge CP-spillere - Anders fra Helsingør og Carl Christian fra Rungsted. De syv deltagere forstod at holde Peter godt beskæftiget, i de godt 2 timer som arrangementet varede. Der var dog også tid til lidt "blærerøvs"-tricks undervejs som imponerede de unge.

Efter 2 timer på range og putting green var alle godt forfrosne og den varme kakao der ventede deltagerne i klubhuset, blev derfor modtaget ekstra godt som afslutning på en god formiddag.

Sports for Brains og DGU sluttede af med at takke Hørsholm Golf for at stille faciliteter og træner til rådighed. Hørsholm Golf gjorde også opmærksom på at de stadig tilbyder, at godkendte Paragolf-spillere kan spille banen gratis mod fremvisning af EDGA-spillerlicens.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer