Højteknologiske puttere fra Odyssey er allerede populære på touren | Golf.dk
Odyssey Stroke Lab Black Bird of Prey

Foto: Odyssey

Odyssey Stroke Lab Black Bird of Prey

Foto: Odyssey

Odyssey Stroke Lab Black Ten

Foto: Odyssey

Odyssey Stroke Lab Black Ten

Foto: Odyssey

Højteknologiske puttere fra Odyssey er allerede populære på touren

16/10 - 2019 | Pressemeddelelse

Odyssey er klar med to nye, innovative modeller: Odyssey Stroke Lab Black Ten og Odyssey Stroke Lab Black Bird of Prey. Begge nye puttere er skabt med super høj MOI og firmaets populære, innovative Stroke Lab vægtfordeling, som forbedrer den dynamiske ydeevne og giver et mere stabilt slag med putteren.

Stroke Lab platformen har været utrolig succesfuld blandt alle golfspillere inklusiv dem på touren, da den forbedrer tempo og stabilitet gennem svinget dramatisk. Det sker ved en gennemgribende ændring af vægtfordelingen, hvilket er gjort muligt ved at benytte et innovativt skaft i flere forskellige materialer. Stroke Lab-skaftet er hele 40 gram lettere end normen, og den sparede vægt er blevet placeret andre steder i putteren. I form af to vægtlodder har man flyttet 10 gram ned i køllehovedets sål, mens 30 gram er føjet til den modsatte ende af køllen. 

I Stroke Lab Ten og Stroke lab Black Bird of Prey giver køllehoveder i flere forskellige materialer ekstremt høj MOI, hvilket giver større stabilitet. Ydermere skaber et nyt Microhinge Star Insert fastere feel og en tilfredsstillende lyd i træffet, mens det samme tour-testede rul fra White Hot Microhinge er bibeholdt.

- Vores nye Stroke Lab Black Ten og Stroke Lab Black Bird of Prey er i sandhed bemærkelsesværdige med al den førsteklasses teknologi og performance, de tilbyder. Stroke Lab har revolutioneret putter-kategorien ved fundamentalt at forbedre spillernes rytme og evne til at gentage svinget. Og vi kombinerer det med al den tilgivenhed, som disse køllehoveder garanterer, med et eneste mål for for øje: At hjælpe hver eneste golfspiller med at sænke flere putts, udtaler General Manager for Odyssey, Sean Toulon.

Stroke Lab Ten er allerede den førende Odyssey-model på PGA Touren, og Phil Mickelson er blandt spillerne, som har taget den i brug i turneringer. For nylig sagde han følgende.

- Allerede med de første par putts, jeg slog med denne putter, bemærkede jeg en virkelig forskel.

Putterne er i handlen i Europa fra 31. januar. Prisen er 2.299 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer