Højgaard tabte pusten i Sydafrika | Golf.dk
Rasmus Højgaard ramte ikke dagen ved Alfred Dunhill Championship lørdag.

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Højgaard tabte pusten i Sydafrika

30/11 - 2019 | Kasper Ørkild

Banen ved Leopard Creek Country Club udfordrer de fleste spillere i denne uges felt på European Tour. Ved Alfred Dunhill Championship er størstedelen af weekendens spillere således i eller over par efter tre runder.

Det nyslåede European Tour-medlem Rasmus Højgaard var eneste dansker under par inden lørdagens runde og kunne således jagte en placering i top-10. Men efter en hård dag sluttede han sig også til de sorte tal på leaderboardet. 

Fire bogeys og to double bogeys var svære at gøre op for på det udfordrende anlæg. Det sendte ham mod bunden af feltet med en runde i 78 slag - seks over par.

Dermed ligger Højgaard i den tunge ende inden finalerunden. Den 18-årige indtager nemlig en delt 43. plads.

Jeff Winther havde gang en god tredje runde i Sydafrika. Men en double bogey på 16. hul sendte weekendens mest erfarne dansker i par for dagen og +3 for ugen. Benjamin Poke, der vandt årets tourskole med længder, endte også i par for dagen. Han ligger som bedste dansker i +1 og på en delt 26. plads.

Pablo Larrazábal er en af de få, der ikke kæmper med omgivelserne på Leopard Creek. Spanieren fører turneringen komfortabelt inden finalerunden.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer