Hård kamp om nedrykning og finalespillet  | Golf.dk
Daniel Løkke var med til at blive danske mester med Holstebro i 2006, og nu skal han kæmpe for pladsen blandt landets bedste

Foto: Swedish Golf Tour

Hård kamp om nedrykning og finalespillet 

11/08 - 2017 | Martin Rahbech

Så er der to runder tilbage til at finde de fire deltager hos herrer og damer til finalespillet i Santander Divisionen
Men det er også runderne, der ender med at finde nedrykkerne.

Hos herrerne er situationen i vestkredsen noget ganske særligt. De tidligere mesterhold fra Holstebro og Aalborg skal fordele nedrykningen mellem sig. Efter fire runder ligger Holstebro med 1 point og Aalborg med 2 point. I toppen er Brønderslev ubesejrede med 8 point, og Gyttegaard ligger med 5 point.

- Det er da ærgerligt, at vi ikke ligger bedre. Tidligere har vi været markant bedre, men nu er vi på niveau med de andre hold. På pro-siden burde vi være blandt de bedste, men vi har et hul blandt amatørerne. Vi har nogen 13-14-årige gutter som virkelig er dygtige også på landsplan, men der er stadig et stykke op til de bedste. Et hold som Gyttegård har ekstremt dygtige amatører. Jeg er personligt helt klar over, at det er sådan spillet er, og jeg ved, vi risikere at rykke ned. Men de gode, unge amatører kan fint udvikle sig ved at spille 1. division, selv om vi selvfølgelig satser alt på at overleve, siger Brian Akstrup til Golf.dk

Han er PGA-pro i Holstebro,  men har meget erfaring som playing-pro, og han kan muligvis komme i spil som spiller i weekenden. Det er ikke hans håb, men Holstebro har Martin Amtkjær, Daniel Løkke og Nicolai Kristensen i aktion i Sverige ved SGT Isaberg Open, som slutter lørdag, men der er cut efter fredagens runde, og med en færge fra Gøteborg til Frederikshavn er turen til Holstebro Golfklub jo ikke speciel lang.

Holstebro spiller lørdag mod Brønderslev, mens Aalborg får besøg af Gyttegård.

I østkkredsen er det hele på spil. 
Søllerød topper med 6 point efterfulgt af Smørum og Kokkedal med 4 point, og Furesø ligger med 2 point.
Lørdagens program er Furesø - Smørum og Kokkedal – Søllerød

LPGA-duel

Hos damerne er der en særlig match og duel på programmet.

Hillerød topper rækken med 6 point foran Smørum med 5 point. De to helt store profiler for dem er Hillerøds Nicole Broch Larsen og Smørums Nanna Koerstz Madsen, og de har begge meldt sig klar, og LPGA-spillerne skal mødes i single.

I østkredsen er lørdagens andet opgør mellem Simon's, der ligger med 1 point værter mod Furesø, der ligger med 4 point.

Hos damerne er Vejle på sikker finalekurs med 8 point efter de fire runder. I kampen om den anden plads i finalespillet ligger FH Horsens og Aalborg med 4 point, mens Sønderjylland har booket en plads i 1. division og er uden point inden grundspillets sidste weekend. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer