Hård dag på kontoret Down Under | Golf.dk
Benjamin Poke skuer opad mod topplaceringerne i ISPS Handa Vic Open.

Foto: Brian Rasmussen

Hård dag på kontoret Down Under

08/02 - 2020 | Claes Meldal

Benjamin Poke havde ikke den bedste dag på European Tour i Australien - men det til trods har han ikke langt op til topplaceringerne.

På en Moving Day, hvor spillerne kæmpede gevaldigt med at vride gode scores ud af 13th Beach-banen i Geelong, havde Benjamin Poke muligheden for at hægte sig på i toppen af leaderboardet. Men især ét hul kostede dyrt for den nyslåede European Tour-spiller.

Poke kom i problemer på 14. hul, hvor han måtte notere en dobbeltbogey på det drilske par 4-hul. I forvejen havde han to tidlige birdies og to bogeys på kortet på de første ni huller, så slutfacit for lørdagen blev en runde i +2. Det betød, at Poke rykkede den forkerte vej i stillingen, hvor han mistede syv pladser og nu indtager en delt 20. plads i syv under par.

Han har dog kun tre slag op til fjerdepladsen og kan derfor stadig nå at få del i de sjove placeringer i morgendagens finalerunde.

Australske Min Woo Lee har haft en fest i Geelong hele ugen. Han er eneste mand i feltet med tre runder i 60'erne, og i 3. runde stak han af fra konkurrenterne med en flot runde i 68 slag. Lee ligger sammenlagt på -15 og har tre slag ned til de nærmeste forfølgere, landsmændene Marcus Fraser og Travis Smyth.

I det hele taget har hjemmepublikummet masser af grunde til at råbe deres velkendte "Aussie, Aussie, Aussie! Oi, Oi, Oi!" i Geelong. Hele syv australiere er at finde i top 10 efter 3. runde, heraf seks af de syv øverste spillere på leaderboardet.

Det kræver en meget stærk runde af Benjamin Poke i morgen, hvis han skal bryde den australske dominans i toppen - men kan han finde sin kirurgiske præcision frem, som gav ham en knusende sejr på tourskolen for et par måneder siden, er det ikke nogen umulig opgave.

Stilling i ISPS Handa Vic Open

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer