Gylden chance forpasset | Golf.dk
Joachim B. Hansen er nummer nummer 353 i verden og Danmarks fjerdebedste golfspiller efter fem stærke måneder.

Foto: Getty Images

Gylden chance forpasset

10/07 - 2017 | Claes Meldal

Power Rankings: Der skal topplaceringer til for at avancere fra Challenge Touren – og Joachim B. Hansen lå lunt i svinget i Prag før finalerunden.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Joachim B. Hansen
Sidste uge: 3
Seneste resultat: Nr. 11 i Prague Golf Challenge (Challenge Tour)
Joachim B. Hansen er inde i en rigtig god stime på Challenge Touren, hvor han blev nr. 5 i forrige uge. I Prag havde han spillet sig flot frem til at kæmpe med om de øverste pladser før finalerunden. Desværre blev de sidste 18 huller ikke nogen mindeværdig oplevelse for Hansen, der måtte notere en 70’er på den overkommelige bane. Han ligger nu nr. 51 på Road to Oman, hvor top 15 avancerer til European Tour.

2. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 48 i Irish Open (European Tour)
Halvvejs gennem lørdagens tredje runde var der ikke meget, der indikerede, at Thorbjørn Olesen er en mand i glimrende spillemæssig form. Han havde lige noteret fem bogeys på forni og var raslet ned i bunden af finalefeltet. Men den danske stjerne fik hanket op i sig selv, og med 10 birdies og et par bogeys på de sidste 27 huller fik han vist det spil, der har indbragt ham fine resultater i den seneste periode.

3. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 49 i Thornberry Creek LPGA Classic (LPGA Tour)
Efter at have klaret cuttet i Wisconsin og trådt vande i en anonym lørdagsrunde fik Nicole Broch Larsen den værst tænkelige start på sin finalerunde, da hun noterede en dobbeltbogey på første hul. Hun lod sig dog ikke slå ud af kurs, og med tre birdies og ingen yderligere pletter på scorekortet kan hun tage til U.S. Open med selvtillid.

4. Emily Pedersen
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 55 i Thornberry Creek LPGA Classic (LPGA Tour)
Emily Pedersen havde mulighed for at slutte med en pæn placering i Wisconsin, men hun kunne ikke få sine birdieputts i koppen i finalerunden. I stedet gik det helt skævt hen mod slutningen, hvor hun smed tre slag til banen på de sidste to huller. Men hun har stadig klaret cuttet i alle de LPGA-turneringer, hun har deltaget i.

5. Rasmus Hjelm
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 33 i Prague Golf Challenge (Challenge Tour)
Der skulle masser af birdies til for at hænge på de forreste i Prague Golf Challenge, og Rasmus Hjelm gjorde, hvad han kunne for at holde trit med de førende. Hjelm skal længere op på leaderboardet for at score betydende point til ranglisten, men 33. pladsen – og tre klarede cuts i streg – viser, at han er ved at finde stabiliteten på næsthøjeste europæiske niveau.

Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer