Guldet er inden for rækkevidde | Golf.dk

Guldet er inden for rækkevidde

15/07 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

De spanske værter vandt overlegent slagspilskvalifikationen ved EM for drenge. Fire af de seks hjemmebanespillere sluttede i top-10 individuelt, og i hulspilskampene har de set ligeså overbevisende ud. Både kvartfinalen mod Irland og semifinalen mod Italien blev vundet med 5-2.

Det må have været et spansk hold fuld af selvtillid, der mødte op til finalen, men det kom hurtigt til at stå klart, at der ventede anderledes hård modstand fra danskerne.

Landstræner Martin Raal Kold havde byttet om på rækkefølgen men givet genvalg til de to foursomes fra semifinalen. Det skulle vise sig at give pote, for begge takkede for tilliden med sejre på La Manga South Course.

Frederick Sejr og Rasmus Neergaard-Petersen sikrede deres point med cifrene 3-1, og kort tid efter sørgede Oliver Jørgensen og Rasmus Højgaard for, at Danmark kan gå til frokost foran 2-0, efter en sejr på 3&2.

I eftermiddag skal der spilles fem singles, og kan de talentfulde danske drenge bare vinde to, så er guldet i hus. I så fald vil det være Danmarks tredje sejr ved EM for drenge. Det lykkedes første gang i 2007, og to år senere blev bedriften gentaget.

Link til stillingen.  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer